Midi prevodnik

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Midi prevodnik

Příspěvek od microgenius » 17 dub 2011 12:39

Cau potrebuju poradit chci koupit midi prvodnik abych mohl pripojit mix k pc ale nevim kterej koupit a jestli to bude fungovat?Jinak mix mam pincka 700

http://www.dj-obchod.eu/katalog/midi-ro ... t-1x1.html
http://www.dj-obchod.eu/katalog/midi-ro ... b-uno.html
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Midi prevodnik

Příspěvek od CrissC » 17 dub 2011 12:56

Tak trochu nechápu, co by to pak mělo umět...

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: Midi prevodnik

Příspěvek od microgenius » 17 dub 2011 14:00

no melo by to umet spojit pc s mixem aby mix slouzil jako midi controler ,kdyz se da namapovat na program treba ableton.,
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Midi prevodnik

Příspěvek od crewy » 17 dub 2011 14:25

oba jsou totožné akorát jiné provedení :) zdá se mi že DJM 700 má jen midi out výstup

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: Midi prevodnik

Příspěvek od microgenius » 17 dub 2011 14:53

jj ma jen midi out ale myslim ze to nevadi ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Midi prevodnik

Příspěvek od CrissC » 17 dub 2011 19:36

aha, tak to pude :D podle webu Pio je Fully midi assignable ;-)

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: Midi prevodnik

Příspěvek od microgenius » 17 dub 2011 19:48

prave i v manualu to je psane ze je plne midi takze by to jit melo ne?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Midi prevodnik

Příspěvek od CrissC » 17 dub 2011 21:34

prakticky asi ano, technicky to bývá občas horší :D

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: Midi prevodnik

Příspěvek od microgenius » 17 dub 2011 22:39

no toho se taky bojim ale nevim no asi to nikdo nezkusil co ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Midi prevodnik

Příspěvek od CrissC » 18 dub 2011 00:20

Nezkoušel

Odpovědět