MAYA44 USB problém

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Kubík

MAYA44 USB problém

Příspěvek od Kubík »

Zdravim,
snad jsem vhodně zvolil kategorii.
Když nainstaluju ASIO drivery pro mojí zvukovku MAYA44 USB ze stránek výrobce, tak vše proběhne hladce, ze zvukovky jde signál, vše vpohodě.
Jediné, co mi nejde, je otevřít control panel.
Hlásí, že konfigurace aplikace není správná, ať jí zkusím přeinstalovat. Jenže control panel se neinstaluje a drivery jsem přeintaloval nejmíň tisíckrát.
Mám win xp se sp3 a denně aktualizované, kdyby někdo věděl, kde by mohl být zakopaný pes, byl bych vděčný.

dj-johny4

Re: MAYA44 USB problém

Příspěvek od dj-johny4 »

nevim, přeinstaloval bych win.. pač problém bude na 90% tam

Arojnhnijt

Příspěvek od Arojnhnijt »

Zdar potřebuju poradit mam problem se zvukovkou Esi Maya 44 USB. Vysledny zvuk co z ni vychazi je dost naprd. Praska to(pripomina mi to praskani gramofonovych desek)...a nejenom v ruznych softech (FL,VDJ, atd.) ale i pri obycejnem prehravani ve windows (media player, youtube atd.). Zvukovka je uplne nova, pochybuju ze tam je problem, notas taky pomerne novy, rychly. Mam Asio ovladace, ty nejnovejsi primo doporucene od vyrobce, cerstve preinstalovany windows7 64bit. Zkousel jsem povypinat antivir, vsechny procesy, ktere by mohly zpomalovat CPU ale stale to same. Zkousel jsem postelovat s bufferem ale vyznam to melo akorat ve FL studio (mirne se zlepsilo praskani..ale nezmizelo), v jinych programech to nepomohlo, ani v prehravani zvuku z windows.Zkousel jsem prepojit zvukarnu do jinych USB portu, porad to same; v kabelazi to taky nebude, dela mi to na sluchatkach i reprakach....

Kdyz zapnu integrovanou zvukovku, tak to hraje bezproblemove, zadne praskani atd.(samozrejme jen pri prehravani, ve FLku integrovana nestiha).

Pokud nekdo mel podobnou zkusenost nebo vi co s tim, diky za radu uz jsem z toho mirne zmateny, nevim co s tim.

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

a latency si měnil ?

Odpovědět