Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 20:10

Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od Thorn69 » 05 čer 2010 15:45

Mam problem nevim jak nastavit v traktoru 3 zvukovku aby mi fungoval odposlech a celkove aby to slapalo. Mam Mayu 44 usb a stahl jsem ovladace z netu
Diky moc za radu

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od ToLa » 06 čer 2010 05:33

Snaž se.

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 20:10

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od Thorn69 » 16 čer 2010 20:11

ToLa píše:Snaž se.
jenze jak se snaztim tak se snazim ale na master dam kanal 1 a 2 a na monitor 3 a 4 ale master mi hraje jak do beden tak zaroven i do sluchatek, snazil sem se to prehazovat jak to slo ale nijak mi to nefunguje

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od hoolifan » 16 čer 2010 20:28

a co ukazatele hlasitosti? pripadne crossfader? kdyz ho das na jednu stranu hraje v masteru i ta druha?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 20:10

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od Thorn69 » 17 čer 2010 14:41

nn nehraje, ve sluchatkach proste hraje to co jde do beden, takze kdyz das crossfader na jednu stranu,hraje jen ta jedna. Kdyz dam odposlech tak nromalne ve sluchatkach funguje ale jakmile pustim neco do beden,jde to okamzite taky do sluchatek.

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 20:10

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od Thorn69 » 27 čer 2010 15:38

To je v p.či fakt nikdo mi nikdo neřeknete kde muže byt problém???

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od DjMatisS » 27 čer 2010 17:10

a phone mix ti nic neříká? Je to knob v traktoru, který zajišťuje to, že slyšíš ve sluchátkách bud cue, nebo v tvém případě master. Otoč s tím přesně na druhou stranu než to je a budeš slyšet jen cue.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od DjMatisS » 27 čer 2010 17:12

i kdyz soudim ze ho mas spis defaultne na pulce proto ti castecne funguje i odposlech. mel bys to otocit doleva=cue, doprava=master...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 20:10

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od Thorn69 » 28 čer 2010 16:21

Ja to zkousel, pokud sem tocil dobrym knobem, jmenuje se monitor mix ale kdyz sem to dal uplne doleva trochu stale ve sluchatkach hral i tak master

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od DjMatisS » 28 čer 2010 16:28

:D tak to asi nebylo uplne vlevo...musi to bejt fakt na 0%. To je jedina vec ktera ti muze blbnout.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 20:10

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od Thorn69 » 28 čer 2010 18:48

a nemuze byt treba problem v ovladaci nebo primo v nastaveni te zvukovky????

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 20:10

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od Thorn69 » 28 čer 2010 18:49

Mozna mam jen spatne nastavene kanaly ale na monitor mam 3 a 4 a na master mam 1a 2 .....zkousel jsme to i ruzne prehazovat ale neslo to

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od DjMatisS » 28 čer 2010 20:03

master je vzdy 1 2 a monitor je vzdy 3 4.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Martin Carens
Příspěvky: 50
Registrován: 11 led 2009 15:17

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od Martin Carens » 29 čer 2010 13:46

V ASIO u zvukovky vypni monitor (Mute).

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 20:10

Re: Maya 44 usb a traktor 3 problem s nastavenim v traktoru

Příspěvek od Thorn69 » 29 čer 2010 20:14

No to jsem taky udelal tak prave nechapu vubec proc mi master porad jde tak i tak do sluchatek :(

Odpovědět