Maschine software bez Maschine HW ?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
jasin755

Maschine software bez Maschine HW ?

Příspěvek od jasin755 »

Zdravím, lze někde stahnou trial verzi softwaru Maschine ? Nebo je to to přímo určeny jen pro Maschine Hardware ?
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

swoop

Re: Maschine software bez Maschine HW ?

Příspěvek od swoop »

jasin755 píše:Zdravím, lze někde stahnou trial verzi softwaru Maschine ? Nebo je to to přímo určeny jen pro Maschine Hardware ?
Vzhledem k tomu, ze NI brzy vyrukuje s Maschnine micro, resil jsem stejny problem kvuli vyzkouseni. Bohuzel trial verzi jsem taky nenasel, takze jsem musel stahnout instalacni dvd prvni verze (Native.Instruments.Maschine.DVDR.PC-AiRISO) a pak posledni update na verzi 1.7.1 (Native.Instruments.Maschine.STANDALONE.VST.VSTi.RTAS.v1.7.1.Update.x86.x64-ASSiGN). Instalace se podarila, funguje to i bez HW, ale je to dost nestabilni, zatim jsem nemel cas vychytat mouchy, ale na "osahani" to staci. Toto me na NI docela s... Prodavaj produkt za velky penize, ale kvuli vyzkouseni musim piratit :-( Navic nestabilita SW od NI na WIN je uz legendarni, na applu nemuzu posoudit.
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

Odpovědět