Mapping virtual dj....

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 09:05

Mapping virtual dj....

Příspěvek od jalcin » 25 lis 2012 09:09

Jak se prosim mapuje virtual dj ...na reloop mixage inference...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Mapping virtual dj....

Příspěvek od Azu » 25 lis 2012 12:26

Není třeba jej mapovat, VDJ jej podporuje
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 09:05

Re: Mapping virtual dj....

Příspěvek od jalcin » 25 lis 2012 12:57

No virtual dj 7.0.5 mi jede ale kdyz nahodim treba 6 ..či 7..tak mi to nenajde kontroler ...a nic na konzole nefaka..pry se musi nak namapovat 7.0.5 uz ma v sobe ale jen tahle??

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Mapping virtual dj....

Příspěvek od Azu » 25 lis 2012 16:38

Máš snad nějaký racionální důvod používat starou verzi s nekvalitním zvukem a jinými nedostatky?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 09:05

Re: Mapping virtual dj....

Příspěvek od jalcin » 25 lis 2012 18:23

No tak jako nevim ..mam notas 2.8 ghz procak a ram 1 g..a kdyz tam mam 7.0.5 virtuala tak mi blbne odezva ..je to zabrzdene ...tak rikam skusim dat slabsi ..

jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 09:05

Re: Mapping virtual dj....

Příspěvek od jalcin » 25 lis 2012 18:24

a bezim na xp...nevim ci 7cky by to zvladly..

Odpovědět