mapování dj studio 3 - na RDJ2

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

mapování dj studio 3 - na RDJ2

Příspěvek od xjurasek » 18 dub 2011 18:57

zdravíčko, mám nový reloop digital jockey 2 na traktor pro se mi to podařilo rozjet
(mapování) našel průvodce sám, ale na traktor dj studio 3 (starší verze) se mi nepodadařilo rozchodit kontrolér vubec :( ani na netu nemužu nic najít :( prosím nemáte někdo mapovací soubor na verzi dj studio 3 ? díky.

sqadra
Příspěvky: 90
Registrován: 11 led 2011 21:21

Re: mapování dj studio 3 - na RDJ2

Příspěvek od sqadra » 19 dub 2011 08:07

asi by bylo nejlepší zůstat u traktor pro, ne?
xjurasek píše:zdravíčko, mám nový reloop digital jockey 2 na traktor pro se mi to podařilo rozjet
(mapování) našel průvodce sám, ale na traktor dj studio 3 (starší verze) se mi nepodadařilo rozchodit kontrolér vubec :( ani na netu nemužu nic najít :( prosím nemáte někdo mapovací soubor na verzi dj studio 3 ? díky.
Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz

AC Dirty
Příspěvky: 17
Registrován: 15 led 2011 19:41

Re: mapování dj studio 3 - na RDJ2

Příspěvek od AC Dirty » 24 dub 2011 12:00

nejaky mapovani mam ale nevim jestli bude to co potrebujes
http://www.ulozto.cz/8758297/traktor-dj ... povani-rar
zkus tohle:
Traktor LE Midi Settings TKS --- T3LEMidi RELOOP DIGITAL JOCKEY.tks

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: mapování dj studio 3 - na RDJ2

Příspěvek od CrissC » 24 dub 2011 15:51

Proč používat soft, který je asi tak o 3 generace starší než TP2? a ten kontrolér je dělanej pro TP 1.2.4 ?

xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

Re: mapování dj studio 3 - na RDJ2

Příspěvek od xjurasek » 25 dub 2011 22:57

myslel jsem si že ten dj studio 3 bude lepší než verze pro :D ale přijde mi lepší tak verze pro, ta má už mapování v sobe.

nevíte jsetli má vyjít nějaká nová verze ted? třeba 3 pro ?

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: mapování dj studio 3 - na RDJ2

Příspěvek od CrissC » 26 dub 2011 17:30

ne :D Traktor Dj stuido je x let starej sw, kterej se už vážně nepodoruje... teď je Traktor pro 2 ;-)

xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

Re: mapování dj studio 3 - na RDJ2

Příspěvek od xjurasek » 26 dub 2011 20:23

tak jsem si dnes stáhnul a nainstaloval ten novej pro 2 ( předtím jsem měl pro 1) ale kromě barevného odstínu v tom zněmy zatím nevidím, můžete mi říct jaké zásadní tam jsou?

Sqara
Příspěvky: 110
Registrován: 23 kvě 2009 20:42

Re: mapování dj studio 3 - na RDJ2

Příspěvek od Sqara » 26 dub 2011 22:32

xjurasek píše:tak jsem si dnes stáhnul a nainstaloval ten novej pro 2 ( předtím jsem měl pro 1) ale kromě barevného odstínu v tom zněmy zatím nevidím, můžete mi říct jaké zásadní tam jsou?
Sample banky, jestli se nepletu.

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: mapování dj studio 3 - na RDJ2

Příspěvek od CrissC » 26 dub 2011 22:42

Samply, Track můžeš přiblížit úplně na max, díky barevnejm wavům se líp beatgridduje, nový efekty (a ty sou hodně mocný), když připojíš NI zvukovku, tak se to nastaví samo

Odpovědět