M-Audio Torq conectiv

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Luco
Příspěvky: 22
Registrován: 03 bře 2009 18:53

M-Audio Torq conectiv

Příspěvek od Luco » 28 srp 2009 22:16

Ahojte...Mam taky problem Cdj-mi...napr na Pio 200-ke mi nefunguju efekty teda az na jet ale aj tak blbne...potom pri 1000ke nefunguje reverse a tiez zle funguje spomalovanie pri WIDE tempu a cratching...a co sa tyka softu nejdu mi zapnut efekty a nefunguje mi nahravanie....
vedeli by ste mi prosim pomoc stym?...dakujem....
Pio cdj200+cdj1000MK3+djm600

Luco
Příspěvky: 22
Registrován: 03 bře 2009 18:53

Re: M-Audio Torq conectiv

Příspěvek od Luco » 16 říj 2009 18:58

zdravim vsetkych.Dnes sa mi objavil dalsi problem a to ze jeden vstup konkretne outup B hra opacne.Neviem si to vysvetlit,samozrejme ked dam reverse efekt na cdj-i alebo v programe tak to hra normalne.A ked vypnem funkciu externeho ovladania tak to funguje normalne.Stalo sa to znicoho nic,este vcera vsetko islo,skusal som aj preinstalovat ale nic.Dakujem za vase rady.
Pio cdj200+cdj1000MK3+djm600

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: M-Audio Torq conectiv

Příspěvek od crewy » 16 říj 2009 19:16

no jo, při použití timecode CD jsou funkce CD přehrávače omezené,v podstatě jen play/cue a pitch :) s tím reverse to netuším

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: M-Audio Torq conectiv

Příspěvek od Azu » 16 říj 2009 19:59

Tak si laskavě zapoj správně kabely
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Luco
Příspěvky: 22
Registrován: 03 bře 2009 18:53

Re: M-Audio Torq conectiv

Příspěvek od Luco » 17 říj 2009 14:47

Ved pisem ze to islo a zrazu to nejde,to nemoze byt chyba v kabeloch,tie som asi sto krat aj tak kontroloval,ale zahada je ze dnes rano to zase ide v poriadku.Pritom som sa od vecera toho potom ani nedoktol.No nic hadam sa mi to nestane v buducnosti na nejakom verejnom predstaveni.Dakujem.
Pio cdj200+cdj1000MK3+djm600

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: M-Audio Torq conectiv

Příspěvek od Azu » 17 říj 2009 15:43

Běžně se to stává když máš přehozenej kabel levej a pravej kanál, pak to jede opačně.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět