michaal píše:Zdravim. Jsem skoro uplny amater tk predem sory za blby otazky. chci si poridit nejaky levnejsi vinyl system. hledal jsem na netu a nakonec sem dal dohroamdy toto:
Soft: Virtual DJ 5.0 (crack) + 2x VirtualDJ TimeCode Vinyl -
920Kč
mix. pult: Stanton SMX 201 -
1 490,00 Kč
gramofony 2x: Gemini TT-02 MKII
8 980 Kč
zvukarna: ESI Maya 44 USB
2 790,00 Kč
celkem: 14 180 Kč
Vybiral jsem spis podle ceny. tk ze nevim jestli to k sobe vubec pujde

... chci se vejit tk do 15 000 Kč. prosim poradte do ceho mam investovat... nepotrebuju super vykon chci hrat spis doma nebo na mensich akcich a podobne...
predem diky:)
Tak ja kdyz bych se ted rozhodoval co dal delat ...
Teda z ceho postavit zakladni DVS, kterymu bych byl ch verit, tak bych investoval pravdepodobne do tohoto:
Gramce: 2x
Reloop RP-4000 M3D černý (včetně ORTOFON OM Cartrige ) 2x5990,- = 11980,-
Mix:
Stanton M.201 2400,- (i M.202 je dobra, ale ma navic jen moznost nastaveni prubehu cross-faderu, coz zacatecnik, pocitam, nevyuzije)
Sluchatka (na ty si u sebe zapomnel):
Reloop RH-2450 MK2-New 750,-
Software + vinyly - jak si psal - 920,-
Zvukovka (jak si psal):
ESI Maya 44 USB - 2790,-
Celkem tedy 11980 + 2400 + 750 + 920 + 2790 = 18840,-
Cenu sem kapku presvihnul, ale myslim, ze pokud ma jit o neco aspon kapku seriozniho, tak se o moc nize nedostanes.
Jinak - ten mix co si psal ty ma jen dvou pasmove korekce EQ - tedy prakticky skoro nepouzitelne - nevyplati se tady setrit. Ty gramce Gemini - no mozna, dle papiru ujdou, ale ja nic od Gemini v ruce zatim nemel a zadne chvaly nikdo ne to nepel, takze fakt nevim - kdyztak me opravte - btw. nejde jen o vlastni gramec, ale i o raminko, shell, cartridge - toho modelu co sem psal ja tam je zlatej orfonek :wink2: :wink2: Soft (VDJ) je pro zacatecnika v pohode, ale bacha, abys nemel nejakou spatne crackovanou verzi co se kouse - radsi zadavat serial

A nebo koupit plnou verzi

A zvukna v pohudce ...
Toliko ma "troska do mlyna" ... a pokud nekdo se mnou nesouhlasi, hura do me, at je po me