Lagovanie , neskora reakcia

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
marcel01

Lagovanie , neskora reakcia

Příspěvek od marcel01 »

Pekny den prajem mam taky problem ked na abeltone popridavam sample ... tak mi ich opozdene spusta napr. napojim si to na akai lpd 8 ( na urcity pad pridam drums ) stlacim pad a drums kt. su na tom pade to prehra asi tak o 3 sekundy po stlaceni chcel by som sa spytat ci sa stym da nieco robit nejako to napravit lebo dost zle sa natom hra ked mi to kazde jedno prehratie zaznamena az o 3-4 sekundy . Robi mi to aj ked nemam nic napojene proste nahadzem na audio 1 , audio 2, ... urcite zvuky a prehrava mi ich az o 3 sekundy po kliknuti miskov neviem co stym ci to bude PC fakt neviem lebo napr. mam clap kt. ked prehram vo windows media palyeri okamzite funguje no kym sa zvuk prehra v abeltone trva to dalsich 3-5 sekund ako normalne teda ticho a po sekundach zahra.

honcka
Vybavení

Re: Lagovanie , neskora reakcia

Příspěvek od honcka »

V abletonu zalezi, jak mas to nastaveny u jednotlivyho samplu, defaultne je to imho nastaveny tak, ze po zmacknuti na kontroleru se sample spusti na zacatku dalsiho taktu, samozrejme to jde prenastavit tak aby se ti pustil okamzite

marcel01

Re: Lagovanie , neskora reakcia

Příspěvek od marcel01 »

aha diky a prosim ta este nevedel by si poradit kde to prenastavim ?

Odpovědět