Krátký pitchslider na kontrolerech
-
Krátký pitchslider na kontrolerech
Ahoj..čím dál víc uvažuju o změně z dvs k nějakýmu kontroleru. Ovšem ten co se mi líbí nejvíc ( vestax vci380 ) má hrozně krátkou dráhu táhel pro ovládání tempa. Používáte někdo vci 100,300,380,400 nebo cokoli jinýho s krátkým pitch sliderem ? Přijde mi, že musí být dost problém sladit tracky tak, aby tempa aspoň chvíli seděli. Nebo se dá v Seratu DJ nastavit pitch range menší než +- 8% ? Případně nějaká funkce přesnýho nastavení třeba se shiftem nebo něco ? Je to pro mně dost podstatná věc, synchro button používat nechci už jen proto že nehraju 4x4.
Re: Krátký pitchslider na kontrolerech
jo de to -+1 procento je minimální range .Ale dopředu říkám že napodobit hraní pomocí pitche na midi konzoli je vopruz.Volil bych jinej stroj....Citlivost toho midi táhla bude všelijaká - dá se nastavit všelijak sice ale mechanické rozpětí při takové délce bude kritické (Dokonce CDJ-850,900 je to ten samý případ)
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
myslim ze numark N4 mal (na konzolu) dost dlhe fadre
a co s cdj 850-900? na 850 som hral a s 10% som nemal ziadny problem
a co s cdj 850-900? na 850 som hral a s 10% som nemal ziadny problem
-
Dík za reakce...toho jsem se bál. Ten cdj 850 je trochu něco jinýho...ten má o dobrou třetinu delší dráhu...to už je jak na technicsu, tam to bude o dost použitelnější.
Jo a hrál si na traktoru pomocí cdj-850????Hrůza!!!!Nemá to HID takže o přesnosti si můžeme nechat zdát.CDJ-2000 je uplně jiný v controller módu.....nevím myslím že konzole nejsou na hraní ve stylu gramců....(+- tempo pomocí pitche)Ale na to přídeš sám
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
-
No asi to budu muset přehodnotit...chtěl sem nějaký kompaktní řešení ale s tou podmínkou že chci mít ke kontroleru připojenej i gramofon na skrečování. Tím pádem už zbývá snad jen pincek ddj sx...ale to už je zase velký jak kráva a navíc stojí 25k. No asi zůstanu u DVS. Škoda...fakt nechápu proč nedělaj ten pitch u vci 380 trochu delší...že prej ultimate dj kontroler...
nie hral som CDcka, a s presnostou som nemal ziadny problemDJWojcek píše:Jo a hrál si na traktoru pomocí cdj-850????Hrůza!!!!Nemá to HID takže o přesnosti si můžeme nechat zdát.CDJ-2000 je uplně jiný v controller módu.....nevím myslím že konzole nejsou na hraní ve stylu gramců....(+- tempo pomocí pitche)Ale na to přídeš sám