milkman píše:Zdravim nerozhodnost ma dohnala k tejto dlhej otazke pre vas...
Mam v hlave par otazok na ktore nepoznam žiadnu rozumnu odpoved

či už som patral po gooogle a všeliakych recenziach vždy som sa dočital niečo ine tam pišu že je niečo dobre a tam zas že je to zle preto sa vas pitam ktora konzol nap BehringerBCD3000 Numark total control a podobne je najlepšia planujem kupit niečo take vydel som ich uš vela ale stale neviem ktora by bola ta prava je tu vela problemov napr chcel som BCD3000 dosiel som nato že nepodporuje Windows7 64bit OS to je problem pretože mam NB kde mi fachči tento OSbohužial bez možnosti inštalacie staršieho OS okrem vista to je prvy problem druhy je ten o okvalitr ktora je taka najkvalitnejšia zas som počuj že behringer nieje dobry

uš neviem čo si mam mysliet.....planujem kupit nejaku do 250eur....ak mate nejake skusenosti prosim ozvite sa mi budem vam naozaj vdačni neviem si dat uš rady

potrebujem naozaj vediet čo sa mi oplati zobrat a naopak čo nemam brat určite.... Dakujem vam vopred za odpoved dufam že sa mi bude dat pomoct :ugeek2:

Ahoj Milkman

prepáč že najprv od veci, ale tvoja gramatika je viac ako katastrofálna!

To že nevieš ako a kde správne písať "i" a "y" by som ešte ako tak dalo prehliadnuť, ale keď si napísal miesto - už - "uš" tak to je už na reparát zo 4 triedy základnej školy...
A teraz k veci: Ak sa chceš seriózne venovať DJingu a zaraďuješ sa do kategórie NEW Digital DJs, tak na niečo také ako Behringer a podobné značky (gemini, Reloop, Hercules) radšej zabudni! Numark je síce o niečo lepší, ale len TOP produkty tejto značky. Ak chceš seriózny Controller na ovládanie DJ-ských programov, tak uvažuj nad značkami ako napr.: Vestax, Denon, Allen & Heath, prípadne ešte M-Audio, alebo aj NI S4 controller)... v cenovej kategórií do 250 Eur kúpiš napr. single midi controller Denon DN SC2000ku s ktorým vieš ovládať duálne nezávisle dva decky mixovacieho software (Traktor Pro, Virtual DJ a pod.) Ak chceš niečo kompaktné s vlastným mixom a zvukovou kartou tak čokoľvek od spomenutých značiek...