Konzoly(MIDI) ktore su tie najlepšie ?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
milkman

Konzoly(MIDI) ktore su tie najlepšie ?

Příspěvek od milkman »

Zdravim nerozhodnost ma dohnala k tejto dlhej otazke pre vas...
Mam v hlave par otazok na ktore nepoznam žiadnu rozumnu odpoved :-(
či už som patral po gooogle a všeliakych recenziach vždy som sa dočital niečo ine tam pišu že je niečo dobre a tam zas že je to zle preto sa vas pitam ktora konzol nap BehringerBCD3000 Numark total control a podobne je najlepšia planujem kupit niečo take vydel som ich uš vela ale stale neviem ktora by bola ta prava je tu vela problemov napr chcel som BCD3000 dosiel som nato že nepodporuje Windows7 64bit OS to je problem pretože mam NB kde mi fachči tento OSbohužial bez možnosti inštalacie staršieho OS okrem vista to je prvy problem druhy je ten o okvalitr ktora je taka najkvalitnejšia zas som počuj že behringer nieje dobry :-) uš neviem čo si mam mysliet.....planujem kupit nejaku do 250eur....ak mate nejake skusenosti prosim ozvite sa mi budem vam naozaj vdačni neviem si dat uš rady :-( potrebujem naozaj vediet čo sa mi oplati zobrat a naopak čo nemam brat určite.... Dakujem vam vopred za odpoved dufam že sa mi bude dat pomoct :ugeek2: :)

M@to

Re: Konzoly(MIDI) ktore su tie najlepšie ?

Příspěvek od M@to »

v prvom rade...mohol by si zapracovat na svojej gramatike, pretoze z toho az bolia oci...a tiez citat po tebe jednu vetu na 10 riadkov nie je ziadna slava

k samotnej otazke...osobne nemam skusenosti s podobnymi kontrolermi, ale nakolko tiez asi budem vyberat konzolu do 300e tak nejaky nazor mam...bcd3000 a total control by som nebral, su to starsie stroje a na trhu su za rozumnu cenu uz lepsie kontrolery...zalezi, co od toho chces ty, kde s tym chces hravat, pripadne co chces hravat...otazka tiez je ci potrebujes kontroler so zvukovou kartou alebo nie...ja by som sa pozeral po Numark Mixtrack/Mixtrack Pro, Reloop Mixage Controller/Interface...alebo nejaky jazdeny Digital Jockey, co bude asi volba v mojom pripade

stopo

Příspěvek od stopo »

ja mam doma numark d2 director je to usb/hdd prehravac mozem ho len chvalit za pomoci prilozenej klavesnice hned vyhladam skladnu podla bpm, nazvu, interpreta, roku vydania, albumu a stýlu, pitch sa da nastavit na +/- 6, +/-12, +/- 25, +25 -100. skladbu nacita v sekunde skvele uzivatelske rozhranie, 3 usb vstupy, vynikajuco sa vyhladavaju skladby aj presna stotinka v piesni, ma velky lcd display, da sa nastavit kontrast...

povodne som chcel konzolu no ked som toto zbadal tak konzolu nechcem ani vidiet nevraviac o tom ze moze spadnut pc to pri usb prehravaci nehrozi

sice nova stala 650€ a uz sa prestala vyrabat (numark ho nahradil novym modelom ktory je presne taky isty len ma farebny display a prehra viac formatov) a minule som videl ze to jeden predaval za 200€

milkman

Příspěvek od milkman »

nooo prepačte mi zatie chyby to je uš moj slabina no vyhovaratsa radšej na nič nebudem :-)

čO sa tika toho štilu tak ten je House progressive house a taktieš trance ale to iba tak doma...
Hravat ono to je skor zatial len tak nech sa naučim robit z Dj technikou osobne som ešte nemal skusenost pracovat z nejakym strojom akurat nejaky čisto mixak...
ale ked tak hravat zatial to vyzera len na nejake tie oslavy a dedinske party skusenosti z DJingom tu nejke su ale to viacmenej iba zo softom...

rozmyšlam nad touto konzolou teda čo bola uš navrhnuta z tvojej strany teda dneska padla tato tema v mojej hlave čiže nieje žiadnem problrm zo zapojenim pretože dneska som bol u kamarata ktory si kupil bcd3000 a absolutne to nefachči ale viem že to z Notebookom komunikuje ale nejde ovladat ten soft (traktor) drivery su nainštalvne nastavenia všetko ako ma bit ale stale to akosi nefungujr ms os Win7 64bit

Dakujem vam za odpovede pomohlo mi to bližšie moc si toho cenim

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Je zajimavy, ze me BCD3K na WIN7 64bit jelo bez problemu a hned napoprve. Ted jen popremyslet, kde mate chybu... Vzhledem k zarazeni tveho tematu uplne do spatne kategorie me neprekvapuje, ze jste to BCD nebyli schopni ani rozjet :wink: .

Prerazuji tam, kam to patri ...

beatIT

Příspěvek od beatIT »

ja som teraz kupil numark mixtrack pro a som spokojny.

djmix123

Příspěvek od djmix123 »

milkman píše:Zdravim nerozhodnost ma dohnala k tejto dlhej otazke pre vas...
Mam v hlave par otazok na ktore nepoznam žiadnu rozumnu odpoved :-(
či už som patral po gooogle a všeliakych recenziach vždy som sa dočital niečo ine tam pišu že je niečo dobre a tam zas že je to zle preto sa vas pitam ktora konzol nap BehringerBCD3000 Numark total control a podobne je najlepšia planujem kupit niečo take vydel som ich uš vela ale stale neviem ktora by bola ta prava je tu vela problemov napr chcel som BCD3000 dosiel som nato že nepodporuje Windows7 64bit OS to je problem pretože mam NB kde mi fachči tento OSbohužial bez možnosti inštalacie staršieho OS okrem vista to je prvy problem druhy je ten o okvalitr ktora je taka najkvalitnejšia zas som počuj že behringer nieje dobry :-) uš neviem čo si mam mysliet.....planujem kupit nejaku do 250eur....ak mate nejake skusenosti prosim ozvite sa mi budem vam naozaj vdačni neviem si dat uš rady :-( potrebujem naozaj vediet čo sa mi oplati zobrat a naopak čo nemam brat určite.... Dakujem vam vopred za odpoved dufam že sa mi bude dat pomoct :ugeek2: :)
Ahoj Milkman :) prepáč že najprv od veci, ale tvoja gramatika je viac ako katastrofálna! :) To že nevieš ako a kde správne písať "i" a "y" by som ešte ako tak dalo prehliadnuť, ale keď si napísal miesto - už - "uš" tak to je už na reparát zo 4 triedy základnej školy... :D
A teraz k veci: Ak sa chceš seriózne venovať DJingu a zaraďuješ sa do kategórie NEW Digital DJs, tak na niečo také ako Behringer a podobné značky (gemini, Reloop, Hercules) radšej zabudni! Numark je síce o niečo lepší, ale len TOP produkty tejto značky. Ak chceš seriózny Controller na ovládanie DJ-ských programov, tak uvažuj nad značkami ako napr.: Vestax, Denon, Allen & Heath, prípadne ešte M-Audio, alebo aj NI S4 controller)... v cenovej kategórií do 250 Eur kúpiš napr. single midi controller Denon DN SC2000ku s ktorým vieš ovládať duálne nezávisle dva decky mixovacieho software (Traktor Pro, Virtual DJ a pod.) Ak chceš niečo kompaktné s vlastným mixom a zvukovou kartou tak čokoľvek od spomenutých značiek... :)

Odpovědět