Konzole Akiyama Sirion

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Woody

Konzole Akiyama Sirion

Příspěvek od Woody »

Zdarec kluci :) narazil jsem na netu na tuto konzoli a nevypadá celkem zle.To rozvržení tlačítek je pěkné.Akorát tam chybí poťák na cue mixing.Myslíte že by to šlo namapovat třeba místo crossfaderu?? :D

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Vlastnosti:

• Sirion je kompatibilní s Traktor™ a se všemi hlavními MIDI software
• Obsahuje software pro DJing Virtual LE DJ™ a transportní obal
• Integrované audio rozhraní pro monitoring ze Sirionu a z vašeho PC/Mac
• 3 pásmový EQ (výšky, středy a basy) plus gain
• Samplovací frekvence: 44.1 KHz
• Audio rozlišení: 16bit
• Výstupní úroveň: 1.2V+-0.2V. THD+N: <0.03%. S/N: > 80dB / Crosstalk: > 80dB
• Napájení přes USB
• Rozměry: 310 x 208 x 55mm
• Hmotnost: 0,970Kg

Bj_Carda
Vybavení

Re: Konzole Akiyama Sirion

Příspěvek od Bj_Carda »

hmm nevypadá to zle.. verze se zvukovou kartou (jaká asi bude :? ) stojí na prodance 3900 Kč. Nicméně třebas Numark Mixtrack ve mě budí asi víc důvěry jak tohle.

Nadruhou stranu sem narazil na většího brášku Siriuse, a to Akyiama Synchron, což nevypadá zle, bo konečně někoho napadlo dát do konzole i displej (jo já vím Vy všichni koukáte do noťasu), ale mě osobně je to přirozenější vidět základní info na displeji přímo na zařízení

http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=95380
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

BlueFox

Příspěvek od BlueFox »

Teda ten Syncron vypada vazne dobre. Jen doufam ze ty tlacitka nejsou gumova.
Umisteni displaye mi prijde urcite jako velice dobra volba.

Ten Sirion sice nebudi takhle na pohled uplne dobre dojmy, ale holt cena odpovida vybave. Za ty penize to je asi docela adekvatni. I kdyz bych osobne volil radsi pouzitou kde za stejny penize dostanu proste vic. Ne ze bych mel kdovi jake zkusenosti, ale hodlam se tou cestou vydat.

Woody

Příspěvek od Woody »

Bj_Carda píše:hmm nevypadá to zle.. verze se zvukovou kartou (jaká asi bude :? ) stojí na prodance 3900 Kč. Nicméně třebas Numark Mixtrack ve mě budí asi víc důvěry jak tohle.

Nadruhou stranu sem narazil na většího brášku Siriuse, a to Akyiama Synchron, což nevypadá zle, bo konečně někoho napadlo dát do konzole i displej (jo já vím Vy všichni koukáte do noťasu), ale mě osobně je to přirozenější vidět základní info na displeji přímo na zařízení

http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=95380

Tak ja zvukovku mám a i ta verze bez zvukny má zvuknu pro sluchátka což taky není špatné:)
Na ten Syncron jsem koukal taky ale on přehravá Mp3 z flashky takže bůh ví jestli ten display nebude aktivní jen při tom :)
A co se týče mixtrack máš sice pravdu ale zas na druhou stranu ta Akiyama vypadá líp a funkčně mi přijde také lepší.Už jen to že můžeš ovládat sampler.Zas na mixtracku se mi líbí velká jog kola :wink:

EVO

Příspěvek od EVO »

Hele je to midikonzole, takže crossfaderu klidně můžeš namapovat funkci jakou chceš :wink:
Každopádně je to o tom, co od toho očekáváš, levná cena je určitě fajn, ale počítej, že ta konzole je fakt na pár měsíců, jasně má 2 roky záruku, ale určitě nepočítej že bude vše fungovat do těch dvou let jak má, posere se to určitě dřív pokud to budeš aspoň několikrát tejdně využívat, a jak se budou tvářit na třeba reklamaci faderů to fakt nevim...

Jako očekávej od toho opravdu to nejhorší, na žádný profi hraní to neni, je to hračka na doma, spíš tak nějak na "vyzkoušení", jak to hraní přes compa vlastně funguje... :wink:

Woody

Příspěvek od Woody »

Jo asi máš pravdu EVO.Já ani nekoukal tak na cenu jakože že se mi líbí rozvržení :) Prostě já vím že tu chválíte Reloop ale ten mi nevyhovuje :D A tak koukám po různých konzolích a pořád ne a ne si vybrat a nebo je to pálka :wink: 30 000,- na konzoli fakt nemám a kdybch měl radši koupím gramce a dvs :lol:

Azu

Příspěvek od Azu »

Je to klasický OEM kontrolér prodávající se též pod značkou jiných "výrobců"
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Woody

Příspěvek od Woody »

Azu píše:Je to klasický OEM kontrolér prodávající se též pod značkou jiných "výrobců"
Jo jo viděl jsem ho pod názvem KAM a byl dražší o 1700 :-D

Azu

Příspěvek od Azu »

Pod označením Citronic MP-X10 stojí víc skoro o 6000 :D
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Woody

Příspěvek od Woody »

Azu píše:Pod označením Citronic MP-X10 stojí víc skoro o 6000 :D
Ale to mluvíš o tom Syncronu :) já myslel ten Sirion :lol:

Odpovědět