Kontrol S4, Traktor Pro 2 hlasitost do sluchátek

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Bajlak

Kontrol S4, Traktor Pro 2 hlasitost do sluchátek

Příspěvek od Bajlak »

Ahoj všem,
mám jeden blbý dotaz vlastním S4 a používám Traktor Pro 2. Bohužel mi absolutně nevyhovuje maximální hlasitost do sluchátek, který dám na poťáku na S4. Dá se nějakým způsobem nastavit, aby byla hlasitost ve sluchátkách mnohem vyšší. Hledal jsem něco v Traktoru, ale bohužel marně. Díky za rady.

swoop

Re: Kontrol S4, Traktor Pro 2 hlasitost do sluchátek

Příspěvek od swoop »

V nastaveni "Mixer" si zapni zobrazeni "Crossfader", zobrazi se i nastaveni sluchatek a AUXu.
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

konszpic

Příspěvek od konszpic »

co máš za sluchátka? pokud necháš všechno defaultně nastavené po instalaci (což jsem zkoušel) tak ten výstup do sluchátek na max rve hodně uši teda....

Bajlak

Příspěvek od Bajlak »

konszpic píše:co máš za sluchátka? pokud necháš všechno defaultně nastavené po instalaci (což jsem zkoušel) tak ten výstup do sluchátek na max rve hodně uši teda....
Sluchátka mám HDJ 2000 od pionneru pokud si brnkám doma tak v pohodě, ale vlezu do klubu kde se dá music víc nahlas včetně odposlechů a neslyším nic.

Bajlak

Příspěvek od Bajlak »

swoop píše:V nastaveni "Mixer" si zapni zobrazeni "Crossfader", zobrazi se i nastaveni sluchatek a AUXu.
Vyzkouším to a dám vědět zda pomohl díky :-)

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Já ti nevím čoveče, nemám ani senny ani téčka ani hdjčka a stejně pokud to dám na 3/4 hlasitosti tak to řve opravdu hodně i přes odposlech (rcf) to stíhá

swoop

Příspěvek od swoop »

Vtip je v tom, ze softwarove nastaveni sluchatek neodpovida hardwarovemu nastaveni. Softwarove mam sluchatka nastavena zhruba na 2/3 hlasitosti a hardwarove si je pak nastavim dle potreby.

Obrázek
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

Odpovědět