Kontol S4 + Reloop Contour

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
deepseven

Kontol S4 + Reloop Contour

Příspěvek od deepseven »

Zdravim,
myslíte si, že by přetíženému procesoru odlehčila jiná zvukovka? Chci si k S4 přikoupit Reloop Contour, takže bych si vzal Interface Edition. Kvalitu zvukovky zatím neberte moc v úvahu, hraju hlavně doma a na soukromých akcičkách, vyjímečně i veřejně, ale to společně s kámošem, co má Pio CDJ2000, takže naláduju flešku a konzoly nechávám doma.

Contour mám v plánu použít na 3. plnohodnotný deck, kde používám acapelly a další dj tools, který se špatně používají v sampleru, přepínaní decků na S4 mi moc nevyhovuje. Určitě bych ho využil i solo, v případech kdy se mi nebude chtít tahat kufr s S4, třeba i na hraní k těm CDJ2000, ale to není teď moc důležité.

Předem díky za rady a tipy, a třeba i další zkušenosti s Reloop Countour - dotaz spíš na Stereomana, který tu toho o Countourech napsal dost a sám je vlastní.
NI Traktor Kontrol S4; Reloop RHP-10

stereoman

Re: Kontol S4 + Reloop Contour

Příspěvek od stereoman »

Tak po prostudovani problematiky, jsem se rozhodnul vzit Contoura bez zvukovky. Odpadaji problemy s pocitacem - nekdo to tu resim ve spojitosti s AMD, dale nemusis Contoura napajet ...

Contour je super, ale od verze 2.1.1 zmenilo NI mapovani jogu a dodnes jsem tam poradne nerozchodil scratch. Podpory od firmy Reloop se totiz nedockate (proto Reloop a podobne vyrobce moc rad nemam). Vzhledem k problemum novych verzi Traktora se o to jiz ani nesnazim. Posledni stabilni verze totiz byla 2.0.3 a u te stale setrvavam. Uvidime, zda 2.5 bude funkcni ...

Contour je paradni s vyjimkou toho, co jsem jiz zminil zde nebo jinde (napr. polohove potenciomery). Nabizi plnohodnotny mapping Traktora, coz napr. S4, ani Denon nenabizi. Vhodnost contoura je predevsim pro klasicke decky. Pro samply bych zacal uvazovat o novem kontroleru F1 od NI, ktery bude na samply v Traktoru 2.5 plne prizpusoben... Je tu na to tema, takze koukni tam

Bobo69
Vybavení

Re: Kontol S4 + Reloop Contour

Příspěvek od Bobo69 »

Ja ten scratch taky nerozjel ale je zajimave ze na youtube jsou videa kde scratch jim jede ve spojeni s Traktorem v pohode...Origo mapping to tam zahrnute nema.....

Pokud nekdo ma mapovaci soubor pro Traktor kterej uz scratch umi tak prosim o podstrčení ..dik

Odpovědět