Konecne masivni midi kontroler
Konecne masivni midi kontroler
full-size, professional-grade controllers
all hardware controls are pre-mapped to corresponding software functions in Torq
4-output USB audio interface:
4 RCA outputs for independent control of the house system and booth monitors
¼” TRS headphone output with cue and volume controls
16-bit/48kHz max sample rate
ASIO and Core Audio compatible
compatible with any software that supports MIDI learn
http://www.m-audio.com/products/en_us/T ... -main.html
http://www.m-audio.com/products/en_us/T ... focus.html
-
-
-
teraz som pozrel par videi na youtube a tiez som cital o tom na strankach vyrobcu ale dpc vyzera to fakt kruto len potrebujem vediet o tom viac na SK CZ som o tom nic nenasiel ani zmienku takze predpokladam ze je to novinka len sa mi nepodarilo zistit aka stara no fakt ked viete nieco viac ako je na tych linkoch hore pls postnite I NEED INFORMATIONS!
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
-
-
Doma ma M-audio Torq. vinyl . a jede to vyborne pak sem objevil tohle. kde vlastne je to namapovany cely ten soft Torq a jdu do toho na 100 %. Nic neresit. zadne michacky typu pioneer za 18 tacu a mixak a nesmysly. a navic na kazde party je to trochu o necem jinem. Tak si pekne prinesu tohle + notas a mam tam vsechno pripojim pres USB. hodim 2 cince do Cd vstupu do mixu a jebat . Mobil DJS takhel tomu rikaji M-audio a myslim ze se jim to vyvedlo paradne. Nekde sem videl cenu na disk.cz nevim 17 nebo 18 tacu . Coz je hruza a des. kdyz v Americe to stoji 12. takze se normalne hecnu a koupim to tam. uz me nebavi ty ceske ceny.
-
takze podla vas Vestax alebo TorqXponent ??? ja by som sa priklanal asi k tej konzole od m-audio predsa to vyzera byt lepsie no neviem niekto pisal ze maju stale s niecim problemy tak ja uz fakt neviem chcem kupit kvalitny stroj a neviem ktory s tychto dvoch bude lepsi poradte pls osobne by som do numarku velmi nesiel... uvazujem medzi tymito dvoma no neviem ktory je lepsi a kvalitnejsi
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com