Jaký midi controler ?
Jaký midi controler ?
Zdravim, potřebuju rady do začátku. Četl jsem si topic pro začatečniky, ale nenašel jsem tam žádný controler, který by mi vyhovoval.
Chci se naučit a začit mixovat hudbu, na začatek chci něco hodně levné, protože tepreve začinam, nevim jestli mi to pujde a druhý důvod, je mi 15...
Podle ceny mě zaujal tento HERCULES DJ Control MP3 e2E2
Je to dobrý nápad koupit ? Chci se na něm něco naučit, potom bych ho prodal a koupil si lepší.
Díky za vaše rady
Chci se naučit a začit mixovat hudbu, na začatek chci něco hodně levné, protože tepreve začinam, nevim jestli mi to pujde a druhý důvod, je mi 15...
Je to dobrý nápad koupit ? Chci se na něm něco naučit, potom bych ho prodal a koupil si lepší.
Díky za vaše rady
Re: Jaký midi controler ?
Omlouvám se za menší chybu, název je HERCULES DJ Control MP3 e2DeiW píše:Zdravim, potřebuju rady do začátku. Četl jsem si topic pro začatečniky, ale nenašel jsem tam žádný controler, který by mi vyhovoval.
Díky za vaše rady
Vyhozené peníze, nejen že je to nekvalitní, ale najivní je i představa, že to pak někdy prodáš, tohle prostě nikdy neprodáš a zůstane ti to na vždy doma a pokud náhodou prodáš tak počítej, že za víc jak čtvrtinu ceny to nebude.
Jako základ bych vzal Numark MIXTRACK nebo Reloop Mixage Controller Edition lépe ale nějaký co má v sobě již zvukovou kartu tím si ušetříš dost problémů, takže takový Numark MIXTRACK Pro je nejvhodnější volbou do začátku, ale on ti velmi dobře poslouží i nejen do toho začátku ale i dlouhodobě.
Jako základ bych vzal Numark MIXTRACK nebo Reloop Mixage Controller Edition lépe ale nějaký co má v sobě již zvukovou kartu tím si ušetříš dost problémů, takže takový Numark MIXTRACK Pro je nejvhodnější volbou do začátku, ale on ti velmi dobře poslouží i nejen do toho začátku ale i dlouhodobě.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Dik za radu, asi do něho půjdu, ale teď jsem si přečetl jeho minimalní požadavky a mám problém, mam poměrně dost slabý PC, jednojádro a RAMku 768 MB, což na to nestačí. Bude tam asi problém, když to jsou minimalní požadavky ? Nebo to je s nějakou rezervou ?
To máš úplně jednoduchý, kontrolér sám žádné požadavky v podstatě nemá, ty nároky má jen program, takže si nainstaluj VirtualDJ, nebo Traktor a zkusi si ho na tom počítači doma pohonit myší a uvidíš jak to bude zvládat.DeiW píše:Dik za radu, asi do něho půjdu, ale teď jsem si přečetl jeho minimalní požadavky a mám problém, mam poměrně dost slabý PC, jednojádro a RAMku 768 MB, což na to nestačí. Bude tam asi problém, když to jsou minimalní požadavky ? Nebo to je s nějakou rezervou ?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Aha, no tak to je dobrý, ja už dělal kdysi ve VirtualDJ, takže to mi utáhne..Tak díky moc
Azu píše:Vyhozené peníze, nejen že je to nekvalitní, ale najivní je i představa, že to pak někdy prodáš, tohle prostě nikdy neprodáš a zůstane ti to na vždy doma a pokud náhodou prodáš tak počítej, že za víc jak čtvrtinu ceny to nebude.
Ahojky všem tu.jsem tu dnes prvně a čtu si pro mě ted dost důležitou informaci.Díky za radu,protože ta možnost audio sistému je super,vzhledem k tomu,že bych ráda tuhle mašinku zapojovala do věže pro domácí párty.notebook nemám,tak musím takto.jen jsem zatím nečetla,jak tam naskládám tu muziku.kouknu ještě.jo a vzkaz na prodej herkulese...dneska jeden borec na Aukru tohle stvoření prodal za 2150kč,což je jeho prodejní cena nového.když víš kam,tak to prodáš.
Martty píše:Azu píše:Vyhozené peníze, nejen že je to nekvalitní, ale najivní je i představa, že to pak někdy prodáš, tohle prostě nikdy neprodáš a zůstane ti to na vždy doma a pokud náhodou prodáš tak počítej, že za víc jak čtvrtinu ceny to nebude.
Ahojky všem tu.jsem tu dnes prvně a čtu si pro mě ted dost důležitou informaci.Díky za radu,protože ta možnost audio systému je super,vzhledem k tomu,že bych ráda tuhle mašinku zapojovala do věže pro domácí párty.notebook nemám,tak musím takto.jen jsem zatím nečetla,jak tam naskládám tu muziku.kouknu ještě.jo a vzkaz na prodej herkulese...dneska jeden borec na Aukru tohle stvoření prodal za 2150kč,což je jeho prodejní cena nového.když víš kam,tak to prodáš.
Jooo holka jakmile jsem to dočetl, spadl jsem pod stůl... ale nevadí, nováčkům se má odpouštět. Takže tohle není přehravač pouze Controller tím pádem muziku musíš mít někde jinde, tzn v notebooku. De facto se jedná o speciální ovládací prvek k PC jako je třeba myš nebo klávesnice. Existují Controlery které mají vlastní paměť ale tady cenovka stoupá trošku někam jinam... pokud ale chceš hrávat z tohoto controleru jen doma, postačí ti i stolní PCMartty píše:Martty píše:Azu píše:Vyhozené peníze, nejen že je to nekvalitní, ale najivní je i představa, že to pak někdy prodáš, tohle prostě nikdy neprodáš a zůstane ti to na vždy doma a pokud náhodou prodáš tak počítej, že za víc jak čtvrtinu ceny to nebude.
Ahojky všem tu.jsem tu dnes prvně a čtu si pro mě ted dost důležitou informaci.Díky za radu,protože ta možnost audio systému je super,vzhledem k tomu,že bych ráda tuhle mašinku zapojovala do věže pro domácí párty.notebook nemám,tak musím takto.jen jsem zatím nečetla,jak tam naskládám tu muziku.kouknu ještě.jo a vzkaz na prodej herkulese...dneska jeden borec na Aukru tohle stvoření prodal za 2150kč,což je jeho prodejní cena nového.když víš kam,tak to prodáš.
Dj Gremi
já jsem si nazačatek koupil Numark Stealth Control a stáhl jsem Traktor 3 a za ten rok co ho mám jsem se toho dost naučil i když v tom zvukovka nebyla, koukal jsem na grafy na deskách v Traktor 3 a podle toho jsem měl správný načasování.
s Stealth Control jsem spokojen, jenže trochu lituji za to, že jsem si zrovna nekoupil Omni Control se zvukovkou
s Stealth Control jsem spokojen, jenže trochu lituji za to, že jsem si zrovna nekoupil Omni Control se zvukovkou
LIDI poradte nevim co koupit mixtrack nebo omni ?kadzopadne beru i se zvukovkou ,a neni lepsi varianta koupit za ty prachy obyc mix a hrcet si to z traktoru?nevypada ten mixtrack jako hracka?myslite ze na verzi pro se da kvalitne mixovat jsou dobry potaky fadery?jde mi o techouse minimal elektro
kdyz si za ty penize koupis mix tak jak budes posouvat tracky a pri tom treba smyckovat truhy track? myskou to zaroven nestihnes..
ja mel total control a plne mi vyhovoval ale cas jde dal a tak bych si byt tebou vybral radeji ten novejsi kontroler..
ja mel total control a plne mi vyhovoval ale cas jde dal a tak bych si byt tebou vybral radeji ten novejsi kontroler..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Ahoj Azu! Jak je na tom ten mixtrack se zvukovkou???Já jen že mám lexicon alphu tak jestli je lepší připlatit za ten se zvukovkou nebo mi ta moje zvukna bohatě stačí?
Dík za odpověď Petr
Dík za odpověď Petr