Jakou zvukovku k u-mix control od Mixvibes???

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DJ TiroSS

Jakou zvukovku k u-mix control od Mixvibes???

Příspěvek od DJ TiroSS »

Nedávno jsem si koupil U-mix control od Mixvibes a potřeboval bych tam zvukovou kartu ale moc se v těch zvukovkách nevyznám a mám strach abych nekoupil nějákou která by nešla zapojit.A ještě bych prosil kdyby tady byl někdo hodný jak se zapojuje abych opravdu nekoupil nějákou která by mi byla jen pro pěstování prachu na poličce?
Děkuji

desann
Vybavení

Re: Jakou zvukovku k u-mix control od Mixvibes???

Příspěvek od desann »

predaj U-Mix kym sa este da! mal som tento kontroler (ak to neni urazka tak nazvat) a posralo sa na nom total vsetko! a to neboli vyrobne vady vhodne na reklamaciu!!

Predaj, najlepsie im to posli spät ak sa este da a dosetri na hocijaky iny... hento je naj sracka co sa tyka kontrolerov ver mi!

desann
Vybavení

Příspěvek od desann »

a k teme... myslim ze kupovat zvukovku k niecomu co ma zivotnost 2 tyzdne su zbytocne vyhodene peniaze :?

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

To fakt ? :o Tak to potom nechápem, ako mohol byť pre U-mix Control Pro udelený titul best DJ controller 2011 by Mixmove Tech Award. Rozdiely medzi oboma verziami http://www.mixvibes.com/content/u-mix-c ... comparison nevyzerajú na to, že by sa u verzie Pro tie vady, ktoré spomínaš, nemohli opakovať.

desann
Vybavení

Příspěvek od desann »

ten umix je uplne nieco ine ako umix pro... vyrobca je v skutocnosti DJ Tech len to predavaju pod znackou mixvibes.

DJ Tech I Mix
Obrázek

Mixvibes U Mix
Obrázek

a co sa tyka tych cien... neviem podla coho hodnotia ale aj ten pro nevypada nejako presvedcujuco.. absolutne

Odpovědět