je to urcite trapny dotaz, ale lina huba znate to.. jedu hrat nekam kde maji Pioneer XDJ-RX, tak to potrebuji vyuzit jako mix. Na to koukam, ma phono/line vstupy prepinatelne. Jsem zvykly multicore kabely z AUDIO 4 DJ dat do klasickeho mixu zvlast do line a do phono, ale kam to mam vrazit do te konzole kdyz tam muzu vzadu prepnout bud jen na phono nebo line? Potrebuju oba
Jak zpojit Audio 4 DJ do Pioneer XDJ-RX
Jak zpojit Audio 4 DJ do Pioneer XDJ-RX
Ahoj,
je to urcite trapny dotaz, ale lina huba znate to.. jedu hrat nekam kde maji Pioneer XDJ-RX, tak to potrebuji vyuzit jako mix. Na to koukam, ma phono/line vstupy prepinatelne. Jsem zvykly multicore kabely z AUDIO 4 DJ dat do klasickeho mixu zvlast do line a do phono, ale kam to mam vrazit do te konzole kdyz tam muzu vzadu prepnout bud jen na phono nebo line? Potrebuju oba
Re: Jak zpojit Audio 4 DJ do Pioneer XDJ-RX
predpokladám že asi chceš napojiť gramce s tým že budeš hrať aj klasika platne + time code , či?
Ano presne tak, omlouvam se, ze jsem neupresnil hned na uvod
ak sa dobre pamätám, bolo to už dávno, tak som to riešil jednoducho cez prepínanie v traktore (deck A/ line a deck B/ line) a žiadne káble som nemenil ani neprepájal a podobne (a to som nosil len dva cinch-cinch kable) povodne som napojil z gramcu do audio 4 dj a moje zasa z audio do mixu a fungovalo to , skus si to niekde vyskusat "nasucho"