Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?

Příspěvek od 1.djdrak » 23 čer 2011 17:49

Chtel bych mixovat videoklipy pres VDJ,ale nemuzu prijit na to jak promitat jen tu hlavni obrazovku a ne cely program,co vidim ja v notasu.Potrebuju nejakou KRABICKU co mi rozdeli ten obraz nebo tak neco?Neni to treba v nastaveni toho programu?Diky za rady :)

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?

Příspěvek od stopo » 23 čer 2011 17:56

v nastaveniach by sa malo dat nastavit co chces na vystup u konkretneho zariadenia

1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Re: Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?

Příspěvek od 1.djdrak » 23 čer 2011 18:14

Muzes mi napsat cestu jak to udelat a kde to hledat v tom nastaveni?Diky

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?

Příspěvek od stopo » 23 čer 2011 19:19

to neviem virtual som mal uz davno ale viem ze to ide musis hladat

1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Re: Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?

Příspěvek od 1.djdrak » 23 čer 2011 20:11

Nevim,ale nejak mi to nejde,neni nejaky jiny program na mixovani videoklipu a promitani pres projektor?nevim,ale myslim si,ze to bude asi tak kdybych hral pres nejakou konzoli a ta musi mit svoji zvukovku abych si mohl poslechnout co budu poustet na strane B,ze to musi byt nejak rozdelene,aby divaci videli jenom klipy a ne cely program s notasu jak uz jsem psal.Teprve zacinam,ale s konzoli reloopem 2 uz nejake skusenosti mam,tak si myslim,ze to bude asi tak nejak podobne,ze ten obraz budu mudet rozdelit.Diky

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?

Příspěvek od hoolifan » 23 čer 2011 20:24

config/video tam zaškrtneš video output activate u TV output, rozjede se ti okno

pak už si jen ve windows nastavíš rozšíření plochy na druhý monitor, zapojíš promítačku přes VGA nebo HDMI konektor v počítači přesuneš okno s videem na plochu promítače a máš hotové..

otázka je, co máš za verzi VDJje.. toto je popis pro verzi 7.0.4

jednoduché a intuitivní :ugeek2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Re: Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?

Příspěvek od 1.djdrak » 23 čer 2011 21:02

Diky moc!Zitra vyzkousim.VDj mam verzi 6.0.1

1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Re: Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?

Příspěvek od 1.djdrak » 26 čer 2011 22:30

Tak diky mooooc Hoolifanovi!Udelal jsem to tak,jak si mi napsal a vse makalo na 100%!Akce se povedla.Jeste jednou Diky moc :D :D :D

Odpovědět