Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?
Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?
Chtel bych mixovat videoklipy pres VDJ,ale nemuzu prijit na to jak promitat jen tu hlavni obrazovku a ne cely program,co vidim ja v notasu.Potrebuju nejakou KRABICKU co mi rozdeli ten obraz nebo tak neco?Neni to treba v nastaveni toho programu?Diky za rady 

Re: Jak zobrazit hlavni obrazovku VDJ?
v nastaveniach by sa malo dat nastavit co chces na vystup u konkretneho zariadenia
Muzes mi napsat cestu jak to udelat a kde to hledat v tom nastaveni?Diky
to neviem virtual som mal uz davno ale viem ze to ide musis hladat
Nevim,ale nejak mi to nejde,neni nejaky jiny program na mixovani videoklipu a promitani pres projektor?nevim,ale myslim si,ze to bude asi tak kdybych hral pres nejakou konzoli a ta musi mit svoji zvukovku abych si mohl poslechnout co budu poustet na strane B,ze to musi byt nejak rozdelene,aby divaci videli jenom klipy a ne cely program s notasu jak uz jsem psal.Teprve zacinam,ale s konzoli reloopem 2 uz nejake skusenosti mam,tak si myslim,ze to bude asi tak nejak podobne,ze ten obraz budu mudet rozdelit.Diky
config/video tam zaškrtneš video output activate u TV output, rozjede se ti okno
pak už si jen ve windows nastavíš rozšíření plochy na druhý monitor, zapojíš promítačku přes VGA nebo HDMI konektor v počítači přesuneš okno s videem na plochu promítače a máš hotové..
otázka je, co máš za verzi VDJje.. toto je popis pro verzi 7.0.4
jednoduché a intuitivní :ugeek2:
pak už si jen ve windows nastavíš rozšíření plochy na druhý monitor, zapojíš promítačku přes VGA nebo HDMI konektor v počítači přesuneš okno s videem na plochu promítače a máš hotové..
otázka je, co máš za verzi VDJje.. toto je popis pro verzi 7.0.4
jednoduché a intuitivní :ugeek2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Diky moc!Zitra vyzkousim.VDj mam verzi 6.0.1
Tak diky mooooc Hoolifanovi!Udelal jsem to tak,jak si mi napsal a vse makalo na 100%!Akce se povedla.Jeste jednou Diky moc