Jak zacit s digitalnim DJingem?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
djmartink

Jak zacit s digitalnim DJingem?

Příspěvek od djmartink »

tak jsem zacinajici dj...potreboval bych poradit jaka technika je nejlepsi ze zacatku...zatim hraju jen na pc ve virtualu..dik za odpoved

Azu

Příspěvek od Azu »

Přikup k tomu počítači MIDI konzoli BCD2000 a začni. Postupem času můžeš přikoupit třeba gramce, nebo cokoliv jiného. Se samotnou konzolí k počítači ale vystačíš poměrně dlouho, je to stejné jak CD přehrávače.

admin van buuren
Moderátor

Příspěvek od admin van buuren »

Prispevky s nazvem ZACATECNIK apd. budou odpriste mazany, protoze nerikaji nic o problemu nebo tematu k diskuzi :!:

admin van buuren
Moderátor

Re: Jak zacit s digitalnim DJingem?

Příspěvek od admin van buuren »

Tema jsem pejmenoval na :arrow: Jak zacit s digitalnim DJingem?

Doporucuji si precist pravidla fora :!: :arrow:

./viewtopic.php?p=58#58

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Behringer BCD2000 ... taky jsem zacatecnik a chtel bych to prubnout ... je to šikovná věcička ale ... četl jsem o tom na netu ruzne recenze a dočtl se že Traktor 3 a VDJ se s ním moc nemaj rádi ... že dokonce u VDJ třeba nejdou ve sluchátkách slyšet změny korekcí a nepřesné vracení do středové polohy potenciometrů ... a celkem zavaznej problém... že občas program ztuhne při používání BCD2000... Takže opravdu se to vyplatí na Virtual Dj kupovat Behringera ?

Azu

Příspěvek od Azu »

Mně funguje VirtualDJ s BCD2000 naprosto perfektně, nemam s ním žádnej problém, zaseknul se mně jen 2x za víc jak rok používání a to bylo případě, že sem tam spustil současně nějak moc efektů. Jedinou nevýhodou tohoto programu je hodně špatný zvuk na výstupu.
Traktora se mně podařilo nedávno také rozběhat, ale fungují v něm hodně špatně skoro až nepoužitelně ty jog kola, protože při točení to skoro nereaguje a když zatočíš o kus víc, tak to tak úplně rozjede jak to hned skoro zastaví skladbu, fakt nepoužitelný, ale snad verze 3.3 co vyjde v září by již BCD2000 mohla podporovat přímo, uvidíme. Trkator má ale perfektní zvuk
Perfektně ale funguje například program Deckadance, který nebýt nesmyslného playlistu by byl pro mně jednoznačně nejlepší. Naprosto bez problémově funguje konzole i v programu djdecks

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Dik za ujisteni ze se to vyplati Azu ... :-) ... A jeste otázečka ... BCD2000 je teda kompatibilni s verzemi VDJ od 4.x nahoru ?

Azu

Příspěvek od Azu »

zkoušel sem výhradně 4.x, ale Stereoman používá zase výhradně 3.x, takže to funguje ve všem. V Traktoru 2.x BCD funguje také úplně v pohodě, problém je jen ve verzi 3. BCD3000 by byla lepší, ale zase ty 2000 navíc jen za to, že to má opravené zasílání instrukcí z jog koleček a místo B-DJ je Traktor LE, to asi nestojí a samozřejmě přestříkaný kroutítka a tlačítka na bílo aby ve tmě bylo na ně líp vidět :-)

Odpovědět