Jak si vytvorit svuj sampl?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Zamčeno
1.djdrak

Jak si vytvorit svuj sampl?

Příspěvek od 1.djdrak »

Muzete mi nekdo poradit,jak si vytvorit svuj vlastni sampl napr:DJ DEJV IN THE MIX v echu nebo s ozvenou atd.Diky za radu

sqadra

Re: Jak si vytvorit svuj sampl?

Příspěvek od sqadra »

tak nejlepší bude si vzít mikrofon a sám, popřípadě od někoho si to nechat namluvit a nahrát to jako wav do počítače. efekty už pak dodáš v nějakém hudebním editoru, jako např. cubase, FL studio, ableton apod., jakej efekt použiješ je čistě na tvojí fantazii, protože ve všech zmíněných editorech můžeš používat nepřeberné množství efektů třeba ve formě VST pluginů. a myslim, že by to šlo třeba i v traktoru, kterej taky má výborný efekty, jednoduše bys svuj nahranej hlas načetl jako track a použil na něj nějaký efekt a výsledek bys pak jednoduše nahrál jako kdybys nahrával set. pak existujou i programy, kde napíšeš nějakej text a ono ti ho to převede na řeč, taky například ve formě VST pluginů. možností je spousta, určitě najdeš ve svym okolí někoho se zkušenostma, kdo ti s tim pomůže..
1.djdrak píše:Muzete mi nekdo poradit,jak si vytvorit svuj vlastni sampl napr:DJ DEJV IN THE MIX v echu nebo s ozvenou atd.Diky za radu
Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz

crewy

Re: Jak si vytvorit svuj sampl?

Příspěvek od crewy »

namluvit to mužeš aj pomocí Speech ve windowsech :) když se ti tvuj hlas nezdá :) taky jsem to dělal tak :D a pak úpravy viz sqadra.

Zamčeno