Jak nastavit zvukovou kartu? prosim poradte

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
MaFire
Příspěvky: 5
Registrován: 05 zář 2008 19:37

Jak nastavit zvukovou kartu? prosim poradte

Příspěvek od MaFire » 05 zář 2008 19:41

Dobry den, prosim o pomoc..

Pořídil jsem si behringra djx700 za par supu na vyzkouseni, ale mam problem. Traktor vidi pouze dva kanaly- 0 a 1. Nevíte, jak mam nastavit zvukovou kartu? Je to SoundMax integrated HD audio <-tohle pise spravce zarizeni, ale pritom integrovana neni! Ovladace mam aktualizovane.

Popřípadě šlo by to nějak rozumně sprovoznit jen s temahle dvema kanalama? Diky moc za rady...

Roman

MaFire
Příspěvky: 5
Registrován: 05 zář 2008 19:37

Re: Jak nastavit zvukovou kartu? prosim poradte

Příspěvek od MaFire » 06 zář 2008 17:54

jsem blb, samozřejmně že je interní. Prosím poradte mi proc se mi v traktorovi ukazujou jen ty dva kanaly:( sem z toho uz bezradnej

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Jak nastavit zvukovou kartu? prosim poradte

Příspěvek od Azu » 06 zář 2008 19:28

a kolik by si těch kanálů asi chtěl aby ti to ukazovalo, jestliže máš jen stereo zvukovku tak ti samozřejmě bude ukazovat jen dva kanály
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

MaFire
Příspěvky: 5
Registrován: 05 zář 2008 19:37

Re: Jak nastavit zvukovou kartu? prosim poradte

Příspěvek od MaFire » 06 zář 2008 19:30

to asi nebude stereo zvukovka kdyz ma 6 vystupu....

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Jak nastavit zvukovou kartu? prosim poradte

Příspěvek od Azu » 07 zář 2008 02:55

tak to může být také tím, že některé zvukovky ač jsou 5.1 se musí teprve do tohoto režimu nejprve v ovládacích panelech nastavit, jinak makaj stereo. pokud máš navolenu skutečně tuto zvukokvu a je 5.1, tak ti traktor určitě ty kanály ukáže a pokdu jen dva, takvěř tomu že je jen v režimu stereo
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

MaFire
Příspěvky: 5
Registrován: 05 zář 2008 19:37

Re: Jak nastavit zvukovou kartu? prosim poradte

Příspěvek od MaFire » 07 zář 2008 16:16

je tam nastavene 5.1 a 5.1 bedny funguji jak maji - zkousel jsem takovito jak ten zvuk lita kolem me...

MaFire
Příspěvky: 5
Registrován: 05 zář 2008 19:37

Re: Jak nastavit zvukovou kartu? prosim poradte

Příspěvek od MaFire » 16 zář 2008 16:50

prosim poradte mi, problem jsem porad nevyresil. Zvukovka neni integrovana popletl sem si to s interni. Cilize je interni ale ne integrovana :confused2:

Odpovědět