Internal a External

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Zamy
Příspěvky: 11
Registrován: 10 úno 2012 15:16

Internal a External

Příspěvek od Zamy » 10 úno 2012 15:30

Zdravím. Pokazil se mi noťas a mám půjčený od taťky. Říkal jsem si, že bych si zamixoval a když jsem si stáhl Traktor Pro 2, vše nastavil, tak jsem jednu věc nepobral.

Když mám nastavený v Audiu External, tak vše funguje, bohužel se mi v Traktoru nezobrazují šavle. Když to hodím na Internal, tak mi sice šavle naskočí, bohužel nechce pracovat kontroler.
Mám to nastavené stejně jak na pokaženém noťasu, ale nevím proč to nejde.

Kontroler mám : Numark OMNI Control.
Na pokaženém noťasu mám Win 7, tady Win XP.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Internal a External

Příspěvek od stereoman » 10 úno 2012 15:46

U externalu se ti savle neukazuji kvuli tomu, ze se s nimi nepocita. V tomto pripade se pocita s pouzitim externiho mixu. U internalu to je naopak, pocita se s MIDI a proto zvukovku nastavujes na odposlech a master.

Nejdou ti vsechny MIDI commandy? Zkus si neco jen na zkousku namapovat.
Mas nastavene cteni midi commandu z Omnicontrolu?

Zamy
Příspěvky: 11
Registrován: 10 úno 2012 15:16

Re: Internal a External

Příspěvek od Zamy » 10 úno 2012 18:59

Mám.. Nejede mi ani jeden, při Externalu mi jedou všechny..

Zamy
Příspěvky: 11
Registrován: 10 úno 2012 15:16

Re: Internal a External

Příspěvek od Zamy » 14 úno 2012 20:09

Opravdu nikdo neví :O ?
Ta konzole mi nechce pracovat ani na Traktor 3 Studio
Jedině na Virtual DJ a to radši přestanu mixovat.

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Internal a External

Příspěvek od crewy » 15 úno 2012 17:32

nevím jestli to chapu ale savla si muzes dat v nastaveni>mixer >mixer layout a tam si navolís co chceš videt. jestli jen savle, cue gain atd nebo nic :)

Zamy
Příspěvky: 11
Registrován: 10 úno 2012 15:16

Re: Internal a External

Příspěvek od Zamy » 16 úno 2012 16:27

Ne.. Takhle. Když mám nastavený Internal, tk mi prostě nereaguje konzole. Jednou nebo dvakrát se mi to prostě povedlo, nevím jak, ale vícekrát ne.
Když zapnu traktor, tk asi vteřinu vidím středů, výšek, basů a dalších koleček ty čísla kde a jak to mám natočené a najednou tam naskočí "MID" a už nejde nic dělat :(

Odpovědět