hw nároky reloop spin 2 ???
hw nároky reloop spin 2 ???
chtěl jsem se zeptat jestli to rozchodim na dva roky starym notebooku 1,8 dual core ,2 gb ram, windows 7. díky za odpoved
Korg ESX , Korg EMX , Korg kaossilator , reloop rmx-20 ,2x reloop 4000
Re: hw nároky reloop spin 2 ???
Pokud DVS tak Traktor nebo Serato.
Tento soft dodávaný k Spin2 již dále není vyvíjen a tak už k němu nevyjde nikdy žádná aktualizace = vyhozené peníze
Tento soft dodávaný k Spin2 již dále není vyvíjen a tak už k němu nevyjde nikdy žádná aktualizace = vyhozené peníze
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
V žádném případě nebrat! Jsem vlastníkem spin 2+, víc nedořešený software jsem v životě neviděl! Je mi líto těch peněz, které jsem do toho investoval.
Jinak Azu, v jakých cenových relacích se ted pohybuje TRAKTOR?
Nedaly by se pouzivat vinyly a zvukovka reloopu a pouzit jen software od Traktoru? nebo to mají dělaný jiným zpusobem? Timecode vinyly, apod...?
dik za odpoved
Jinak Azu, v jakých cenových relacích se ted pohybuje TRAKTOR?
Nedaly by se pouzivat vinyly a zvukovka reloopu a pouzit jen software od Traktoru? nebo to mají dělaný jiným zpusobem? Timecode vinyly, apod...?
dik za odpoved
Traktor můžeš používat jedině s NI zvukovkama a vinylama. DUO okolo 8k a pro 14k myslim 

PRO a DUO? jakej je mezi nima rozdil?CrissC píše:Traktor můžeš používat jedině s NI zvukovkama a vinylama. DUO okolo 8k a pro 14k myslim

Duo je ořezaná verze, mrkni se na stránky nativeinstruments