hw nároky reloop spin 2 ???

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
ganjalesh
Příspěvky: 40
Registrován: 18 úno 2011 20:51

hw nároky reloop spin 2 ???

Příspěvek od ganjalesh » 02 srp 2011 13:43

chtěl jsem se zeptat jestli to rozchodim na dva roky starym notebooku 1,8 dual core ,2 gb ram, windows 7. díky za odpoved
Korg ESX , Korg EMX , Korg kaossilator , reloop rmx-20 ,2x reloop 4000

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: hw nároky reloop spin 2 ???

Příspěvek od Azu » 02 srp 2011 17:24

Pokud DVS tak Traktor nebo Serato.
Tento soft dodávaný k Spin2 již dále není vyvíjen a tak už k němu nevyjde nikdy žádná aktualizace = vyhozené peníze
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Vania
Příspěvky: 42
Registrován: 10 lis 2007 13:05

Re: hw nároky reloop spin 2 ???

Příspěvek od Vania » 21 srp 2011 17:23

V žádném případě nebrat! Jsem vlastníkem spin 2+, víc nedořešený software jsem v životě neviděl! Je mi líto těch peněz, které jsem do toho investoval.

Jinak Azu, v jakých cenových relacích se ted pohybuje TRAKTOR?
Nedaly by se pouzivat vinyly a zvukovka reloopu a pouzit jen software od Traktoru? nebo to mají dělaný jiným zpusobem? Timecode vinyly, apod...?

dik za odpoved

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: hw nároky reloop spin 2 ???

Příspěvek od CrissC » 22 srp 2011 23:22

Traktor můžeš používat jedině s NI zvukovkama a vinylama. DUO okolo 8k a pro 14k myslim ;-)

Vania
Příspěvky: 42
Registrován: 10 lis 2007 13:05

Re: hw nároky reloop spin 2 ???

Příspěvek od Vania » 23 srp 2011 13:28

CrissC píše:Traktor můžeš používat jedině s NI zvukovkama a vinylama. DUO okolo 8k a pro 14k myslim ;-)
PRO a DUO? jakej je mezi nima rozdil? :)

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: hw nároky reloop spin 2 ???

Příspěvek od CrissC » 23 srp 2011 14:06

Duo je ořezaná verze, mrkni se na stránky nativeinstruments ;)

Odpovědět