Herkules RMX a zvukovka NI audio 2
Herkules RMX a zvukovka NI audio 2
Nema nekdo zkusenost s tim, jestli lze obejit zvukovku co ma konzole uvnitr a pouzit tu externi ni 2a? Ja to zkousel vybrat ji ve virtual DJ jako hlavni ale bud to nehraje nebo to hodi nejakou chybu. Delam to kvuli zvuku, na doma to staci ale kdyz hraju nekde venku tak nastoupit s tim po nekom kdo hraje z cd a pak ja z herkulesu, to je sakra rozdil v tom zvuku....Dekuji za rady:)
Re: Herkules RMX a zvukovka NI audio 2
ano, musí to jít, když mě jde obejít zvukovka v EKS XP5 tak musí jít i v herkulesu..otázka je jen, jestli máš LE verzi, nebo Pro, pokud máš LE tak bude nejspíš problém v licenci 

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
nene ja mam VD PRO FULL, nepodarilo se mi to zatim stale udelat, nechapu:/hoolifan píše:ano, musí to jít, když mě jde obejít zvukovka v EKS XP5 tak musí jít i v herkulesu..otázka je jen, jestli máš LE verzi, nebo Pro, pokud máš LE tak bude nejspíš problém v licenci
Nejdřív si otestuj třeba jen ve Winampu, že ti ta zvukovka Adio2 vůbec funguje, pokud funguje, tak pak není jediný důvod proč by neměla fachat i ve VDJ.
OStantě klidně můžeš připojit jen Audio2, nastarotvat VDJ a hrát myší zda půjde zvuk a teprve dodatečně připojit herculesa jako midi kontrolér
OStantě klidně můžeš připojit jen Audio2, nastarotvat VDJ a hrát myší zda půjde zvuk a teprve dodatečně připojit herculesa jako midi kontrolér
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky