zdravim lidi,
mam problem s Hercules DJ Console RMX. Je asi rok a pul stara, mozna i min...a kdyz zacnu hrat tak se mi napriklad sam od sebe spusti flanger, nebo pitch bend, meni se rychlost skladby, a ovladaci tlacitka na konzole zacnou jemne blikat...nechapu v cem to je a 12.5. mam akci...nevim jak budu hrat s timto stavem...nevite nekdo cim to muze byt? konzolu mam originalni, software taky, mam instalacni CD i licencni klic, Windows Vista 4GB RAM, 1.9 AMD Athlon DUO...nevim vubec cim to muze byt, prosim o pomoc.
Hercules RMX problem!!
Re: Hercules RMX problem!!
bud špatně namapované nebo si koupil prolitou konzoli
pokud je tvoje a znáš puvod tak si zkus podívat na ten mapovací soubor

-
ale doted to nedelalo a dela to i na originalni verzi softwaru co jsem k tomu dostal
no ja bych to nevidel tak cerne.. nejdriv zkus preinstalovat veskery soft co jsi k tomu dostal a pokud to nepomuze tak reklamace..
hlavni bod svaru bych videl ve vistach..ale objevili se tu i lidi,kteri meli problem vubec rozjet konzoli s amd procesorem..
hlavni bod svaru bych videl ve vistach..ale objevili se tu i lidi,kteri meli problem vubec rozjet konzoli s amd procesorem..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
-
no zkusil jsem preinstalovat ovladace i soft tak doufam ze to pomuze zatim to vypada celkem nadejne 

-
no tak skoro po roku jsem zjistil ze problem byl v USB kabelu
RMX uz davno nepouzivam ale omylem jsem si ten stary kabel z nej vzal na akci k druhe konzoli co mam (omni control) a taky mi to delalo bordel! tak jsem ho hned vyhodil a pouzivam ten co je k omni controlu je po problemu...

hele a jak hrál ten hercules rmx? stojíto za uvážení?
-
nestoji, nekupuj to. jsou to vyhozene penize, zvuk otresny, funkce 0 bodu a navic je to nestabilni jak prase