Hercules DJ Control Steel

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
microgenius

Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od microgenius »

Co rikate na tuto konzoli ?mate sni nekdo zkusenosti ?nebo byste brali radsi neco jineho
treba numark omni control ,reloopa
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

DJ Whitelight

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od DJ Whitelight »

nazdar, osobne moc nedoporucuju, vlastnim Hercules Dj Console RMX (co je to samy akorat se zvukovkou) a mam s touto konzoli problemy, navic je dodavna s osekanou verzo VDJ ktera je nanic...

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

s herculesem nemam zkusenosti ale zas tak spatna nebude, ale z osobnich zkusenosti bych radeji sel do cehokoliv od numarku..mel sem total control a nemel sem mu co vytknout..mel vsechno co sem potreboval..
co se tyka softu a orezanych verzi tak ty jsou orezane tak aby se s nima dalo hrat..nemuzou ti k tomu dat soft,ktery prodavaji za 6litru kdyz samotna konzole stoji ty same penize..navic bych rekl ze cue le/vdj console edition nebo traktor le jsou na stejne urovni..oba maji par efektu, smycky a par dalsich moznosti..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DJ Whitelight

no ja jsem mel s tim docela dost problemu, a osobne prechazim na numark omni control. numark je klasika a znacka ktera nesklame. nerikam ze je to NO.1 ale urcite je lepsi nez Hercules

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

DJ Whitelight píše:... numark je klasika a znacka ktera nesklame. nerikam ze je to NO.1 ale urcite je lepsi nez Hercules
to souhlasím

deerman

Příspěvek od deerman »

Nesouhlasim, RMX je pohodě. I když s Numarkem nemam přímé zkušenosti. Je dodávaná verze VDJ LE, která se dá upgradovat na plnou PRO za polovic - 3000,- , což není vůbec špatný!

DJ Whitelight

jak rikam, ja mam s RMX velice zle zkusenosti... uprostred akce na diskotece se mi porouchala tak, ze pitche se zacali samo od sebe rozjizdet a savle litali zezhora dolu (v softu). uprostred akce jsem musel resetnout VDJe. pozdeji uz postupne prestavali reagovat tlacitka a nevyresil jsem to ani kompletnim nekolikanasobnim preinstalovanim a stazenim nejnovsich ovladacu. proste si myslim, ze HERCULES urcite neni neco, naco bych se jako DJ na akci mohl spolehnout. UZ NIKDY VIC. co se tyce funkci, mnohem je lepsi numark omni kontrol kterou mam ted...absolutne spolehliva, zvuk cisty, este me nesklamala v nicem. oproti herculesu 1000 a 1.

microgenius

Příspěvek od microgenius »

ale tvoje zavada me spise prijde ze mas chybu v programu
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

lukoslaf

Příspěvek od lukoslaf »

ja mam rmx cca 2 roky. k uz pridanej verzii VDJ LE som si hned za polovicnu cenu upgradol VDJ LE na PRO a nemal som zatial ziadny problem... vsetko ,,svieti a blika,, ako ma :wink:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

DJ Whitelight

tak mozna jsem mel chybny kus. zkousel jsem samozrejme i preinstalovat soft a to nekolikrat, potom upgradovat a vse mozne. nepomohlo nic. od doby co jsem presel na numark omni control a traktor jsem spokojen, nemohu si stazovat. navic VDJ ma temer vsechny efeky nepouzitelne, kvalita zvuku na velkych repro otresna, nemluve o tom ze kdyz RMX zapojim do velkych repro, cely cas musim pridavat gainy, protoze zvuk je velmi slaby. master naplno, v nastavenich konzoly vse naplno, ve vdj vse naplno. a zvuk stale slaby, tak jsem musel cely cas pridavat na kazde pisnicce gain...no proste rikam svuj subjektivni nazor ze VDJ a HERCULES uz nikdy v zivote :mrgreen:

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

To ze mas vsechno naplno ti k*rvi zvuk ve vdjji problem bys vyresil bud zvukovkou audio2dj nebo nejakym malym zvukarskym mixpultikem,ktery bys pouzil jako takovy maly predzesilovac.. kdyz sem pouzival mayau tak byl vystup velmi slaby ale po vyzkouseni vicero zvukovek musim rict ze audio2dj zvukovka oproti vsem rve jako krava a zvuk je taky uplne nekde jinde..takze byt tebou nehazu vinu na vdj - zvuk vdjje v 7. Verzi uz je vice nez pouzitelny jen korekce jsou na tom hur ale to se da vyresit pouzivanim kvalitnejsiho mixu..

DJ Whitelight

to souhlasim....je dost mozny ze to bylo tim RMX. cokoli jsem skousel tak zvuk byl nejen ze velmi slaby, ale i dokurveny... odkdy pouzivam omni control a traktor, nak si nemohu stezovat, zvukovka ce je v omni controlu taky rve jako krava :)

juraj 7331

Příspěvek od juraj 7331 »

je tu niekto s pevnými nervami aby mi poradil ? :)
mam konzolu hercules mk 2 odposluch fici da sa povedat ze vsetko ide ako ma ale ked pustim skladbu na jednu stranu hra v pohode ale ked pridam druhu skladbu na druhy kanal stísi sa skladba ktorá hra.a ked pustim tu druhu tak to ma nejaky divný zvuk hram na tom psytrance (nie na akciach iba tak pre seba) ked hra skladba tak mi trebars vynecha kopak potom zase ide a zase nejde proste je to pocut ze to tak nema byt. neviete nahodou cim to moze byt? .mam to zapojene na komp cez USB bez adaptera,potom do zosiku a na velke bedne 200 w .vdaka za odpoved viem ze je to shit ta konzola ale tak aspon normalne hrat by to mohlo ked uz to nebude kvalitne.

Odpovědět