Hercules DJ Control Steel

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 20:53

Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od microgenius » 30 dub 2010 10:02

Co rikate na tuto konzoli ?mate sni nekdo zkusenosti ?nebo byste brali radsi neco jineho
treba numark omni control ,reloopa
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

DJ Whitelight
Příspěvky: 115
Registrován: 13 dub 2010 23:39

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od DJ Whitelight » 02 kvě 2010 21:45

nazdar, osobne moc nedoporucuju, vlastnim Hercules Dj Console RMX (co je to samy akorat se zvukovkou) a mam s touto konzoli problemy, navic je dodavna s osekanou verzo VDJ ktera je nanic...

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od hoolifan » 03 kvě 2010 08:34

s herculesem nemam zkusenosti ale zas tak spatna nebude, ale z osobnich zkusenosti bych radeji sel do cehokoliv od numarku..mel sem total control a nemel sem mu co vytknout..mel vsechno co sem potreboval..
co se tyka softu a orezanych verzi tak ty jsou orezane tak aby se s nima dalo hrat..nemuzou ti k tomu dat soft,ktery prodavaji za 6litru kdyz samotna konzole stoji ty same penize..navic bych rekl ze cue le/vdj console edition nebo traktor le jsou na stejne urovni..oba maji par efektu, smycky a par dalsich moznosti..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DJ Whitelight
Příspěvky: 115
Registrován: 13 dub 2010 23:39

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od DJ Whitelight » 03 kvě 2010 17:38

no ja jsem mel s tim docela dost problemu, a osobne prechazim na numark omni control. numark je klasika a znacka ktera nesklame. nerikam ze je to NO.1 ale urcite je lepsi nez Hercules

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od hoolifan » 03 kvě 2010 18:24

DJ Whitelight píše:... numark je klasika a znacka ktera nesklame. nerikam ze je to NO.1 ale urcite je lepsi nez Hercules
to souhlasím
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

deerman
Příspěvky: 2
Registrován: 17 kvě 2010 22:13

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od deerman » 17 kvě 2010 22:18

Nesouhlasim, RMX je pohodě. I když s Numarkem nemam přímé zkušenosti. Je dodávaná verze VDJ LE, která se dá upgradovat na plnou PRO za polovic - 3000,- , což není vůbec špatný!

DJ Whitelight
Příspěvky: 115
Registrován: 13 dub 2010 23:39

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od DJ Whitelight » 13 úno 2011 09:26

jak rikam, ja mam s RMX velice zle zkusenosti... uprostred akce na diskotece se mi porouchala tak, ze pitche se zacali samo od sebe rozjizdet a savle litali zezhora dolu (v softu). uprostred akce jsem musel resetnout VDJe. pozdeji uz postupne prestavali reagovat tlacitka a nevyresil jsem to ani kompletnim nekolikanasobnim preinstalovanim a stazenim nejnovsich ovladacu. proste si myslim, ze HERCULES urcite neni neco, naco bych se jako DJ na akci mohl spolehnout. UZ NIKDY VIC. co se tyce funkci, mnohem je lepsi numark omni kontrol kterou mam ted...absolutne spolehliva, zvuk cisty, este me nesklamala v nicem. oproti herculesu 1000 a 1.

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 20:53

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od microgenius » 13 úno 2011 12:48

ale tvoje zavada me spise prijde ze mas chybu v programu
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

lukoslaf
Příspěvky: 177
Registrován: 22 lis 2009 21:30

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od lukoslaf » 13 úno 2011 20:34

ja mam rmx cca 2 roky. k uz pridanej verzii VDJ LE som si hned za polovicnu cenu upgradol VDJ LE na PRO a nemal som zatial ziadny problem... vsetko ,,svieti a blika,, ako ma :wink:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

DJ Whitelight
Příspěvky: 115
Registrován: 13 dub 2010 23:39

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od DJ Whitelight » 14 úno 2011 23:48

tak mozna jsem mel chybny kus. zkousel jsem samozrejme i preinstalovat soft a to nekolikrat, potom upgradovat a vse mozne. nepomohlo nic. od doby co jsem presel na numark omni control a traktor jsem spokojen, nemohu si stazovat. navic VDJ ma temer vsechny efeky nepouzitelne, kvalita zvuku na velkych repro otresna, nemluve o tom ze kdyz RMX zapojim do velkych repro, cely cas musim pridavat gainy, protoze zvuk je velmi slaby. master naplno, v nastavenich konzoly vse naplno, ve vdj vse naplno. a zvuk stale slaby, tak jsem musel cely cas pridavat na kazde pisnicce gain...no proste rikam svuj subjektivni nazor ze VDJ a HERCULES uz nikdy v zivote :mrgreen:

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od hoolifan » 15 úno 2011 09:03

To ze mas vsechno naplno ti k*rvi zvuk ve vdjji problem bys vyresil bud zvukovkou audio2dj nebo nejakym malym zvukarskym mixpultikem,ktery bys pouzil jako takovy maly predzesilovac.. kdyz sem pouzival mayau tak byl vystup velmi slaby ale po vyzkouseni vicero zvukovek musim rict ze audio2dj zvukovka oproti vsem rve jako krava a zvuk je taky uplne nekde jinde..takze byt tebou nehazu vinu na vdj - zvuk vdjje v 7. Verzi uz je vice nez pouzitelny jen korekce jsou na tom hur ale to se da vyresit pouzivanim kvalitnejsiho mixu..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DJ Whitelight
Příspěvky: 115
Registrován: 13 dub 2010 23:39

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od DJ Whitelight » 15 úno 2011 18:11

to souhlasim....je dost mozny ze to bylo tim RMX. cokoli jsem skousel tak zvuk byl nejen ze velmi slaby, ale i dokurveny... odkdy pouzivam omni control a traktor, nak si nemohu stezovat, zvukovka ce je v omni controlu taky rve jako krava :)

juraj 7331
Příspěvky: 1
Registrován: 23 lis 2013 04:25

Re: Hercules DJ Control Steel

Příspěvek od juraj 7331 » 23 lis 2013 04:42

je tu niekto s pevnými nervami aby mi poradil ? :)
mam konzolu hercules mk 2 odposluch fici da sa povedat ze vsetko ide ako ma ale ked pustim skladbu na jednu stranu hra v pohode ale ked pridam druhu skladbu na druhy kanal stísi sa skladba ktorá hra.a ked pustim tu druhu tak to ma nejaky divný zvuk hram na tom psytrance (nie na akciach iba tak pre seba) ked hra skladba tak mi trebars vynecha kopak potom zase ide a zase nejde proste je to pocut ze to tak nema byt. neviete nahodou cim to moze byt? .mam to zapojene na komp cez USB bez adaptera,potom do zosiku a na velke bedne 200 w .vdaka za odpoved viem ze je to shit ta konzola ale tak aspon normalne hrat by to mohlo ked uz to nebude kvalitne.

Odpovědět