Hercules Dj control program POMOC!!

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
dj-mix-dj

Hercules Dj control program POMOC!!

Příspěvek od dj-mix-dj »

Ahoj, mám hodně spěchající věc... Dnes jsem si koupil: "Hercules Dj control mp3 e2" a dostal jsem k němu nějakou verzi (hodně špatnou snad verze 1.) virtual DJ a můžete my poradit jestly to nejde i na jinatších DJ programech a jak, předem Všem moc děkuji za odpověď
Omnitronic DX-2222
Zesilovač-SPL 1000
Hercules dj control mp3 e2

lukoslaf

Re: Hercules Dj control program POMOC!!

Příspěvek od lukoslaf »

v prvom rade nemusis zakladat x topickov,
za druhe nieje to zla verzia, len je to zakladna verzia LE.
ak chces plnohodnotny soft tak si ho upgrejdni na strankach vdj na verziu PRO (tusim 130eur)
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

ja by som mu dal ban
dj-mix-dj ešte nezabudni založiť tému do začiatočníckej diskusie aby ti aj tam s ochotou odpísali a poradili. keď ti to tak súri čo si nenavštívil túto stránku ty debile!!!
http://justfuckinggoogleit.com/

grebikdavid

Příspěvek od grebikdavid »

piatro píše:ja by som mu dal ban
dj-mix-dj ešte nezabudni založiť tému do začiatočníckej diskusie aby ti aj tam s ochotou odpísali a poradili. keď ti to tak súri čo si nenavštívil túto stránku ty debile!!!
http://justfuckinggoogleit.com/
Co ty... DAL BYCH BAN TOBĚ ZA SPROSTÉ NADÁVKY, ČI URÁŽKY :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

grebikdavid

Příspěvek od grebikdavid »

dj-mix-dj píše:Ahoj, mám hodně spěchající věc... Dnes jsem si koupil: "Hercules Dj control mp3 e2" a dostal jsem k němu nějakou verzi (hodně špatnou snad verze 1.) virtual DJ a můžete my poradit jestly to nejde i na jinatších DJ programech a jak, předem Všem moc děkuji za odpověď
Jako je pravda že to sem nemusíš psát tisíckraát :) Tak ale pro příště: VŽDY ZALOŽ JENOM JEDNO TOPIC NA JEDNO TÉMA

Odpovědět