pro zacinajiciho dj. dekuji za nazory. prosim vim ze je to oboji
nic moc ale presto porovnejte tyto dve veci i kdyz se jedna o
dual cd player nebo midi player+ traktor.
thanks.

ryzelee píše:Hello lidi poprosil bych o vase nazory co je asi lepsi varianta
pro zacinajiciho dj. dekuji za nazory. prosim vim ze je to oboji
nic moc ale presto porovnejte tyto dve veci i kdyz se jedna o
dual cd player nebo midi player+ traktor.
thanks.:surprised2: :ugeek2:
Dj.BoB píše:ááááááá další expertiV první řadě si ujasni, co vlastně chceš? každopádně si vem radši ten Behringer a první se seznám s tím o co vůbec jde a jestli tě to bude bavit! Potom ten přechod třeba na CD, bude jednodušší na ovládání a budeš vědět jak na to!
no musim rict, ze jsemmel BCD 3000 asi jen tyden a pul a nebyl jsem schopny ho rozjet na mem pocitaci a to mam pocitac stary nekolik mesicu takze zadna pomala sunka
To má být jako co? A už jsme u toho! Nejde to, tak to vrátím a nebo prodám. BCD, nevím co ti na tom nemohlo jíz zapojit? Opravdu nechápu!
JInak muzu rict, ze ten Behringer je docela v pohode, jen ta odezva muze byt trosku zpozdenejsi...
Hmmm, tak k tomu No-comment!
thequila píše:Tak mozna to bylo mym pocitacem ikdyz to nechapu, ale bylo mi od prodejce receno, ze AMD Turion moc hudbu nepodporuje...Stravil jsem nad tim opravdu dlouho a proste jsem si kvuli toho i preinstaloval windows a nic. Tezko rict. Jinak me se hodne libil a kdybych nemel tenhle problem tak si ho necham.
Takze jsem ho vymenil za Gemini. Hral jsem na gramcich, coz mi prijde jako nejlepsi reseni, jenze kde brat prachy na desky.
Dj.BoB píše:ááááááá další expertiV první řadě si ujasni, co vlastně chceš? každopádně si vem radši ten Behringer a první se seznám s tím o co vůbec jde a jestli tě to bude bavit! Potom ten přechod třeba na CD, bude jednodušší na ovládání a budeš vědět jak na to!
no musim rict, ze jsemmel BCD 3000 asi jen tyden a pul a nebyl jsem schopny ho rozjet na mem pocitaci a to mam pocitac stary nekolik mesicu takze zadna pomala sunka
To má být jako co? A už jsme u toho! Nejde to, tak to vrátím a nebo prodám. BCD, nevím co ti na tom nemohlo jíz zapojit? Opravdu nechápu!
JInak muzu rict, ze ten Behringer je docela v pohode, jen ta odezva muze byt trosku zpozdenejsi...
Hmmm, tak k tomu No-comment!
Dj.BoB píše:Nebo jestli máš Visty, tak stáhnout nový ovladač ze stránek! Ale jestli jsi ho už vrátil, tak se nedá nic dělat!
Dj.BoB píše:Hmmm, že by byl Turion na to alergický? Nevím s AMD zkušenost mám a neměl jsem nikdy problém. Vím, že jsme BCD-2000 rozjeli na Sempron 1,6Ghz a 512MB/Ram. Šlapalo to dobře, ale asi Turion je na to blbě stavěný, což se mi nechce věřit! Vždyť to není žádná náročná aplikace. Neřeknu na tom dělat DAW, třeba Sonar, Cubase apod. náročné programy. Zkušel si to třeba přehodit do jiného USB?