GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
ryzelee
Příspěvky: 7
Registrován: 18 čer 2008 22:19

GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od ryzelee » 09 črc 2008 22:06

Hello lidi poprosil bych o vase nazory co je asi lepsi varianta
pro zacinajiciho dj. dekuji za nazory. prosim vim ze je to oboji
nic moc ale presto porovnejte tyto dve veci i kdyz se jedna o
dual cd player nebo midi player+ traktor.

thanks. :lol: :surprised2: :ugeek2:

thequila
Příspěvky: 10
Registrován: 23 říj 2009 13:34

Re: GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od thequila » 23 říj 2009 13:43

Zdravim,

no musim rict, ze jsemmel BCD 3000 asi jen tyden a pul a nebyl jsem schopny ho rozjet na mem pocitaci a to mam pocitac stary nekolik mesicu takze zadna pomala sunka. No nicmene jsem se rozhodl koupit si Gemini cdm 3600, ale nemel jsem cest jeste s nim neco zkouset. JInak muzu rict, ze ten Behringer je docela v pohode, jen ta odezva muze byt trosku zpozdenejsi...


ryzelee píše:Hello lidi poprosil bych o vase nazory co je asi lepsi varianta
pro zacinajiciho dj. dekuji za nazory. prosim vim ze je to oboji
nic moc ale presto porovnejte tyto dve veci i kdyz se jedna o
dual cd player nebo midi player+ traktor.

thanks. :lol: :surprised2: :ugeek2:

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 11:09

Re: GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od Dj.BoB » 23 říj 2009 13:58

ááááááá další experti :D V první řadě si ujasni, co vlastně chceš? každopádně si vem radši ten Behringer a první se seznám s tím o co vůbec jde a jestli tě to bude bavit! Potom ten přechod třeba na CD, bude jednodušší na ovládání a budeš vědět jak na to!

no musim rict, ze jsemmel BCD 3000 asi jen tyden a pul a nebyl jsem schopny ho rozjet na mem pocitaci a to mam pocitac stary nekolik mesicu takze zadna pomala sunka

To má být jako co? A už jsme u toho! Nejde to, tak to vrátím a nebo prodám. BCD, nevím co ti na tom nemohlo jíz zapojit? Opravdu nechápu!

JInak muzu rict, ze ten Behringer je docela v pohode, jen ta odezva muze byt trosku zpozdenejsi...

Hmmm, tak k tomu No-comment!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

thequila
Příspěvky: 10
Registrován: 23 říj 2009 13:34

Re: GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od thequila » 23 říj 2009 14:23

Tak mozna to bylo mym pocitacem ikdyz to nechapu, ale bylo mi od prodejce receno, ze AMD Turion moc hudbu nepodporuje...Stravil jsem nad tim opravdu dlouho a proste jsem si kvuli toho i preinstaloval windows a nic. Tezko rict. Jinak me se hodne libil a kdybych nemel tenhle problem tak si ho necham.

Takze jsem ho vymenil za Gemini. Hral jsem na gramcich, coz mi prijde jako nejlepsi reseni, jenze kde brat prachy na desky.

Dj.BoB píše:ááááááá další experti :D V první řadě si ujasni, co vlastně chceš? každopádně si vem radši ten Behringer a první se seznám s tím o co vůbec jde a jestli tě to bude bavit! Potom ten přechod třeba na CD, bude jednodušší na ovládání a budeš vědět jak na to!

no musim rict, ze jsemmel BCD 3000 asi jen tyden a pul a nebyl jsem schopny ho rozjet na mem pocitaci a to mam pocitac stary nekolik mesicu takze zadna pomala sunka

To má být jako co? A už jsme u toho! Nejde to, tak to vrátím a nebo prodám. BCD, nevím co ti na tom nemohlo jíz zapojit? Opravdu nechápu!

JInak muzu rict, ze ten Behringer je docela v pohode, jen ta odezva muze byt trosku zpozdenejsi...

Hmmm, tak k tomu No-comment!

thequila
Příspěvky: 10
Registrován: 23 říj 2009 13:34

Re: GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od thequila » 23 říj 2009 14:28

Jinak muj comp je HP Probook 4515s, AMD Turion x2, dual core 2.3ghz, 3gb ram, grafika ATI Radeon HD 3200
thequila píše:Tak mozna to bylo mym pocitacem ikdyz to nechapu, ale bylo mi od prodejce receno, ze AMD Turion moc hudbu nepodporuje...Stravil jsem nad tim opravdu dlouho a proste jsem si kvuli toho i preinstaloval windows a nic. Tezko rict. Jinak me se hodne libil a kdybych nemel tenhle problem tak si ho necham.

Takze jsem ho vymenil za Gemini. Hral jsem na gramcich, coz mi prijde jako nejlepsi reseni, jenze kde brat prachy na desky.

Dj.BoB píše:ááááááá další experti :D V první řadě si ujasni, co vlastně chceš? každopádně si vem radši ten Behringer a první se seznám s tím o co vůbec jde a jestli tě to bude bavit! Potom ten přechod třeba na CD, bude jednodušší na ovládání a budeš vědět jak na to!

no musim rict, ze jsemmel BCD 3000 asi jen tyden a pul a nebyl jsem schopny ho rozjet na mem pocitaci a to mam pocitac stary nekolik mesicu takze zadna pomala sunka

To má být jako co? A už jsme u toho! Nejde to, tak to vrátím a nebo prodám. BCD, nevím co ti na tom nemohlo jíz zapojit? Opravdu nechápu!

JInak muzu rict, ze ten Behringer je docela v pohode, jen ta odezva muze byt trosku zpozdenejsi...

Hmmm, tak k tomu No-comment!

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 11:09

Re: GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od Dj.BoB » 23 říj 2009 14:39

To je vážně divné a není možné aby to bylo Počítačem, tá konfigurace je plně dostačující! Vždyť to by se dalo rozjed aj na Atomu. Spíš byla chyba v nastavení programu. Chtělo to zkusit třeba ve Virtual DJ a samozřejmě je potřeba si nastavit latenci apod.
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 11:09

Re: GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od Dj.BoB » 23 říj 2009 14:45

Nebo jestli máš Visty, tak stáhnout nový ovladač ze stránek! Ale jestli jsi ho už vrátil, tak se nedá nic dělat!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

thequila
Příspěvky: 10
Registrován: 23 říj 2009 13:34

Re: GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od thequila » 23 říj 2009 14:50

Prave ze ta konfigurace je dostacujici, ale prodejce mi to oduvodnil tim co jsem napsal vyse. Zkousel jsem tu u kamose na kompu a ma slabsi a slapalo to v pohode.
Taky jsem se tomu divil, ale nekdy se dejou zajimave veci.
Dj.BoB píše:Nebo jestli máš Visty, tak stáhnout nový ovladač ze stránek! Ale jestli jsi ho už vrátil, tak se nedá nic dělat!

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 11:09

Re: GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od Dj.BoB » 23 říj 2009 14:59

Hmmm, že by byl Turion na to alergický? Nevím s AMD zkušenost mám a neměl jsem nikdy problém. Vím, že jsme BCD-2000 rozjeli na Sempron 1,6Ghz a 512MB/Ram. Šlapalo to dobře, ale asi Turion je na to blbě stavěný, což se mi nechce věřit! Vždyť to není žádná náročná aplikace. Neřeknu na tom dělat DAW, třeba Sonar, Cubase apod. náročné programy. Zkušel si to třeba přehodit do jiného USB?
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

thequila
Příspěvky: 10
Registrován: 23 říj 2009 13:34

Re: GEMINI CDM 3600 nebo Behringer bcd 3000 ???

Příspěvek od thequila » 23 říj 2009 15:04

Zkousel prave, i ovladace na ASIO a nic. Nicmene jsem se nakonec rozhodl pro CD playery a mysli, ze to bude asi lepsi, ikdyz nemaji tolik funkci jako Traktor, ale urcite je to lepsi kdyz se chces posunout dal co se Djingu tyce...V traktor jsem zacal delat uz od verze Traktor 2, potom chvili gramce a pak zase Traktor Pro, ktery byl nejvic v pohode. Ale zase mi nesel na tan Behringer protoze jsem ho mel cracknuty. A ten Traktor 3LE mi prisel dost ochuzeny.
Dj.BoB píše:Hmmm, že by byl Turion na to alergický? Nevím s AMD zkušenost mám a neměl jsem nikdy problém. Vím, že jsme BCD-2000 rozjeli na Sempron 1,6Ghz a 512MB/Ram. Šlapalo to dobře, ale asi Turion je na to blbě stavěný, což se mi nechce věřit! Vždyť to není žádná náročná aplikace. Neřeknu na tom dělat DAW, třeba Sonar, Cubase apod. náročné programy. Zkušel si to třeba přehodit do jiného USB?

Odpovědět