funkce na Jockey 2 interface

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Olajz
Příspěvky: 5
Registrován: 10 čer 2012 12:54

funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od Olajz » 10 čer 2012 13:04

Zdravím..na reloop mixage je funkce blikání tlačítek Load A-B podle hudby.dá se to nějak aktivovat i na Jockey 2 interface??viěl jsem na youtube video kde to borec měl ale nikde jsem nepřišel na návod jak na to..:-(

Blast
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2010 21:25

Re: funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od Blast » 10 čer 2012 13:08

To dělá, když hraješ přes traktor, přes VDJ blikaj zase jiný... a k čemu to vůbec je, není jedno který ty tlačítka "blikaj" a svítí atd.?
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10

Olajz
Příspěvky: 5
Registrován: 10 čer 2012 12:54

Re: funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od Olajz » 10 čer 2012 13:10

používám traktor..ten stejný na který jsem měl mixage..jen jsem vyměnil kontrolery a už to nejde právě..tak jen chci vědět jestli je to automatické a mám někde chybu že to nefunguje nebo jestli je to nastavitelné

Olajz
Příspěvky: 5
Registrován: 10 čer 2012 12:54

Re: funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od Olajz » 10 čer 2012 18:30

http://www.youtube.com/watch?v=ma7urvru ... re=related tady to tak borec má..prostě bych to tak chtěl taky aby mi to šlo ale netuším jak na to??

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od konszpic » 11 čer 2012 17:28

dej mi denšek a večer ti to postnu do sekce Vše o MAPPINGU sem... v sekci traktro 2 support (dj midi technika - problémy)
Budeš to tam mít pak rozepsané jak se dostanu k traktoru co máš jak udělat.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od stereoman » 11 čer 2012 18:00

V controller manageru si na to svetlo namapujes prikaz (OUT) "blikej na beat"(nevim z hlavy jak se to jmenu). Posledni Traktor uz ma i funkci Learn pro OUT commandy, takze si zobrazis OUT commandy, vyberes ten spravny, das Learn a stisknes dane tlacitko ...

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od konszpic » 11 čer 2012 19:26

zkrátka najdi si v traktoru ADD OUT - Beat Phase Monitor... dej to na deck A a zvol CC "číslo" té ledky, kterou chceš aby blikala... možná budeš mít v seznamu i jiné OUT commandy na tu ledku tak je smaž aby se ti to nekopalo dohromady...
CC out jsou myslím někde obrázky které na jockey 2ce jsou rozepsané která ledka má kolik číslo... zkoušet zkoušet zkoušet googlit googlit a zase zkoušet :-)

Olajz
Příspěvky: 5
Registrován: 10 čer 2012 12:54

Re: funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od Olajz » 11 čer 2012 22:31

díky moc kluci!!!jdu to vyzkoušet :-)

Olajz
Příspěvky: 5
Registrován: 10 čer 2012 12:54

Re: funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od Olajz » 14 čer 2012 12:03

tak jsem to zkusil a vše funguje..jen jsem hledal na netu trochu a nemohl jsem nikde najít ty CC obrázky žádné abych si to ještě mohl doupravit podle sebe..nemáte to někdo?

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: funkce na Jockey 2 interface

Příspěvek od konszpic » 14 čer 2012 16:29

"Nemohl najít" = nevěděl jsem jak to už dál hledat...

tady to máš z googlu

Obrázek


Doufám že se dokážeš mapování naučit sám, ať je tu o dalšího človíčka co se v tom vyzná víc :-) Good luck v modifikaci

Odpovědět