funkce na Jockey 2 interface
funkce na Jockey 2 interface
Zdravím..na reloop mixage je funkce blikání tlačítek Load A-B podle hudby.dá se to nějak aktivovat i na Jockey 2 interface??viěl jsem na youtube video kde to borec měl ale nikde jsem nepřišel na návod jak na to..
Re: funkce na Jockey 2 interface
To dělá, když hraješ přes traktor, přes VDJ blikaj zase jiný... a k čemu to vůbec je, není jedno který ty tlačítka "blikaj" a svítí atd.?
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10
používám traktor..ten stejný na který jsem měl mixage..jen jsem vyměnil kontrolery a už to nejde právě..tak jen chci vědět jestli je to automatické a mám někde chybu že to nefunguje nebo jestli je to nastavitelné
http://www.youtube.com/watch?v=ma7urvru ... re=related tady to tak borec má..prostě bych to tak chtěl taky aby mi to šlo ale netuším jak na to??
dej mi denšek a večer ti to postnu do sekce Vše o MAPPINGU sem... v sekci traktro 2 support (dj midi technika - problémy)
Budeš to tam mít pak rozepsané jak se dostanu k traktoru co máš jak udělat.
Budeš to tam mít pak rozepsané jak se dostanu k traktoru co máš jak udělat.
V controller manageru si na to svetlo namapujes prikaz (OUT) "blikej na beat"(nevim z hlavy jak se to jmenu). Posledni Traktor uz ma i funkci Learn pro OUT commandy, takze si zobrazis OUT commandy, vyberes ten spravny, das Learn a stisknes dane tlacitko ...
zkrátka najdi si v traktoru ADD OUT - Beat Phase Monitor... dej to na deck A a zvol CC "číslo" té ledky, kterou chceš aby blikala... možná budeš mít v seznamu i jiné OUT commandy na tu ledku tak je smaž aby se ti to nekopalo dohromady...
CC out jsou myslím někde obrázky které na jockey 2ce jsou rozepsané která ledka má kolik číslo... zkoušet zkoušet zkoušet googlit googlit a zase zkoušet
CC out jsou myslím někde obrázky které na jockey 2ce jsou rozepsané která ledka má kolik číslo... zkoušet zkoušet zkoušet googlit googlit a zase zkoušet
díky moc kluci!!!jdu to vyzkoušet
tak jsem to zkusil a vše funguje..jen jsem hledal na netu trochu a nemohl jsem nikde najít ty CC obrázky žádné abych si to ještě mohl doupravit podle sebe..nemáte to někdo?
"Nemohl najít" = nevěděl jsem jak to už dál hledat...
tady to máš z googlu
Doufám že se dokážeš mapování naučit sám, ať je tu o dalšího človíčka co se v tom vyzná víc Good luck v modifikaci
tady to máš z googlu
Doufám že se dokážeš mapování naučit sám, ať je tu o dalšího človíčka co se v tom vyzná víc Good luck v modifikaci