Final Scratch 2 vs. VDJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
swoop

Final Scratch 2 vs. VDJ

Příspěvek od swoop »

Prosim o radu. Chtel jsem vyzkouset zapojeni VDJ s FS2 s Timecode vinylama FS2. Sice se povedlo, ale VDJ nedrzel rychlost a vubec rychlosti byly nejaky rozhozeny. Koupil jsem tedy nove Timecode vinyly primo k VDJ (Numark TC), ale je to stejne jako s FS2 vinylama. Da se to nejak nastavit, nebo je to uplna kravina? Dik za rady. Swoop
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

amdman

Re: Final Scratch 2 vs. VDJ

Příspěvek od amdman »

Myslim ze problem bude asi v gramcich ktery bych tipoval maj asi reminkovej nahon coz moc rychlost nedrzi....druha moznost je ve zvukovce...jakou mas?
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Spíš bych to viděl na neprovedenou synchronizaci TC desek s VDJ a zvukovkou. V nastavení je pro to volba, mělo by se to provést automaticky. Nastaví se tak optimální vstupní úrovně zvukovky, aby TC program správně "slyšel".
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

swoop

Příspěvek od swoop »

To AMDMAN : gramcema to nebude mam technixy :-) zvukovka je FS2

To DJFELIXUS : to pomohlo, tak dlouho jsem nastavoval az to slo :D

Dik Swoop

Jo a zdravim do Chomutova resp. Jirkova, jsem rodak, ale ted ziju v Pisku
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

To jsem rád, že to zabralo. Chce to udělat pro jistotu před každou akcí, protože i když je TC pro FS2 "slyšet", při špatné úrovni hlasitosti dochází v průběhu hraní k chybám onoho signálu. Ve výsledku se pak hudba může zastavovat, skákat nebo dokonce rychlostně ujíždět.

Také zdravím bývalého rodáka! Už jsem myslel, že jsem tu sám. :-)
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Odpovědět