Final Scratch 2 vs. VDJ
Final Scratch 2 vs. VDJ
Prosim o radu. Chtel jsem vyzkouset zapojeni VDJ s FS2 s Timecode vinylama FS2. Sice se povedlo, ale VDJ nedrzel rychlost a vubec rychlosti byly nejaky rozhozeny. Koupil jsem tedy nove Timecode vinyly primo k VDJ (Numark TC), ale je to stejne jako s FS2 vinylama. Da se to nejak nastavit, nebo je to uplna kravina? Dik za rady. Swoop
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II
Re: Final Scratch 2 vs. VDJ
Myslim ze problem bude asi v gramcich ktery bych tipoval maj asi reminkovej nahon coz moc rychlost nedrzi....druha moznost je ve zvukovce...jakou mas?
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
Spíš bych to viděl na neprovedenou synchronizaci TC desek s VDJ a zvukovkou. V nastavení je pro to volba, mělo by se to provést automaticky. Nastaví se tak optimální vstupní úrovně zvukovky, aby TC program správně "slyšel".
To AMDMAN : gramcema to nebude mam technixy
zvukovka je FS2
To DJFELIXUS : to pomohlo, tak dlouho jsem nastavoval az to slo
Dik Swoop
Jo a zdravim do Chomutova resp. Jirkova, jsem rodak, ale ted ziju v Pisku

To DJFELIXUS : to pomohlo, tak dlouho jsem nastavoval az to slo

Dik Swoop
Jo a zdravim do Chomutova resp. Jirkova, jsem rodak, ale ted ziju v Pisku
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II
To jsem rád, že to zabralo. Chce to udělat pro jistotu před každou akcí, protože i když je TC pro FS2 "slyšet", při špatné úrovni hlasitosti dochází v průběhu hraní k chybám onoho signálu. Ve výsledku se pak hudba může zastavovat, skákat nebo dokonce rychlostně ujíždět.
Také zdravím bývalého rodáka! Už jsem myslel, že jsem tu sám.
Také zdravím bývalého rodáka! Už jsem myslel, že jsem tu sám.