Nazdar.
Chcem sa pytat majitelov XP5 (mozno aj XP10) ci aj im JOG po urcitom case pouzivania vykazuje volu, proste nie je pevny ale sa hybe do stran. Mam 2ks uz 2 roky a jeden som poslal na reklamaciu na vymenu (aj v EKS sa mi vyjadrili ze treba poslat). No mam pocit ze aj vymeneny sa zacina "kyvat" a kedze uz su "po zaruke" tak co dalej....
Mal niekto z Vas rozobraty tento kontroler, ze ci by sa to dalo nejako opravit alebo vylepsit?
EKS XP5 - JOG problem
Re: EKS XP5 - JOG problem
vacsinou sa daju jog kola dotiahnut normalne zo spodnej strany kontroleru.
neviem ci aj v tomto pripade ale skus sa pozret
neviem ci aj v tomto pripade ale skus sa pozret

VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
Nie, neda sa dotiahnut "z vonku". Otvorene som to zatial nemal, mozno tu uz niekto mal otvorene a moze poradit.
palob:to bylo mysleno když se to rozebere tak by tam měl být šroub nebo něco co drží jog.
@crewy: Aha. no je mozne ze tam nieco takeho je. Mozem sa pokusit rozobrat. Pripadne ak to niekto mal uz otvorene a riesil tento problem nech mi napise.
sice sem takovy problem jeste neresil ale jeden jog mam trosku mimo osu..nic sem snim ale zatim neudelal presto ale jsem mel kontrolery rozdelane adival se jak fungujou a vypadaji uvnitr..
rozebrat kontroler neni problem.. staci odsroubovat 4 sroubky.. videt jdou jen 3 ctvrty je schovany pod tou gumou v nozicce..pak vytahnnes z pitchfaderu ten plast a pod nim ten filc co to tak nejak utahuje a kontroler se ti rozdeli..pak jen utahnes jog na slodni strane..myslim ze ten pitch ani nemusis oddelavat..zkus a kdyztak pisni..
rozebrat kontroler neni problem.. staci odsroubovat 4 sroubky.. videt jdou jen 3 ctvrty je schovany pod tou gumou v nozicce..pak vytahnnes z pitchfaderu ten plast a pod nim ten filc co to tak nejak utahuje a kontroler se ti rozdeli..pak jen utahnes jog na slodni strane..myslim ze ten pitch ani nemusis oddelavat..zkus a kdyztak pisni..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
@Hoolifan: Dik za info, skusim sa na to pozriet. To samotne "kyvanie sa" nema vplyv na funcnost, len nechem aby sa to rozkyvalo nevratne este viac.
az uvidis princip jakym ten jog funguje tak ti bude jasne ze nestrati nic na sve funkcnosti ani kdyz ti bude drhnout o horni kryt kontroleru a vyreze ti do horniho krytu diru..je totiz bezdotykove 

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Tak EKS XP5 bolo vcera rozobrate. JOG skutocne funguje "bezkontaktne"
Pricina kyvania je zrejme, ze existuje urcita vola "v lozisku", ktora na zaciatku zrejme nebola, kym mazivo bolo tuhsie.