Eee PC+Audio 4DJ+VDJ 6.0.7 nebo Tractor Scratch Duo+Timecode
-
Eee PC+Audio 4DJ+VDJ 6.0.7 nebo Tractor Scratch Duo+Timecode
Ahoj,
možná to tu už někde je. Já to hledal půl dne a nic. Chci se zeptat na stabilitu a funkčnost Eee PC (Vin7,2Gb Ram,Overclock 2,00HGz)+Audio 4DJ+VDJ 6.0.7 nebo Tractor Scratch Duo+Timecode. Má někdo zkušenosti ať s Virtual nebo Tractor??? Budu rád za každý názor, kromě těch kteří budou řešit jestli ten nebo ten soft je lepší a dohadovat se tu. Mám kontrétní dotaz prosím názory k dotazu. Moc děkuju Martin
možná to tu už někde je. Já to hledal půl dne a nic. Chci se zeptat na stabilitu a funkčnost Eee PC (Vin7,2Gb Ram,Overclock 2,00HGz)+Audio 4DJ+VDJ 6.0.7 nebo Tractor Scratch Duo+Timecode. Má někdo zkušenosti ať s Virtual nebo Tractor??? Budu rád za každý názor, kromě těch kteří budou řešit jestli ten nebo ten soft je lepší a dohadovat se tu. Mám kontrétní dotaz prosím názory k dotazu. Moc děkuju Martin
Re: Eee PC+Audio 4DJ+VDJ 6.0.7 nebo Tractor Scratch Duo+Timecode
Tohle řešení s Atomama spolehlivě nefunguje a je jedno jakej program použiješ. Na DVS potřebuješ plnohodnotej počítač.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
azu má pravdu.. atom je tak max na použití s midikontrolerem.. ten ještě jakž takž utáhne ale DVS už je fakt moc náročné na výkon procesoru a atom to bohužel nezvládá..
otestováno s EEE1000H audio4dj a timecode cd´s na přehrávačích Pioneer CDJ200.
ono se to rozjede ale není to stabilní. a rozhodně bych neriskoval s tím hrát jinde než doma kde nevadí jestli se ti to sekne nebo ti to spadne..
otestováno s EEE1000H audio4dj a timecode cd´s na přehrávačích Pioneer CDJ200.
ono se to rozjede ale není to stabilní. a rozhodně bych neriskoval s tím hrát jinde než doma kde nevadí jestli se ti to sekne nebo ti to spadne..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
jen mě tak napadá, dneska už se vyráběj i dvoujádrový Atomy, teoreticky teda výkonější, nějaká zkušenost s dostatečností výkonu?? Jen mě to tak napadlo, protože se mi o tom dneska zdálo..
-
To vím také že jsou dvou jádra, ale já mám jedno jádro...
no ony se delaji i dvoujadra jenze za 12litru si muzes koupit plnohodnotny notebook a taky s dvoujadrem..ale na druhoustranku nebude to 12ti palec ale 15ka..a vykon bude oproti atomu o tridu jinde a na dvs by mel stacit..
ten pretaktovany atom to nebude davat..jedine kdyz koupis misto dvs midikonzoli..
ten pretaktovany atom to nebude davat..jedine kdyz koupis misto dvs midikonzoli..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
podle zahranicnich for beha na netboocich i Serato
-
Midi konzoli jsem měl to není ono, chtěl jsem jen DVS z důvodu nemuset vypalovat CD a mít v tom guláš...v noťasu je to přehledný...asi budu muset koupit nový-starší noťas...
Používal jsem MixVibes DVS s netbookem Toshiba NB-100 a z.k. Maya44USB. Bez nejmenších problémů, 100% stabilita, je fakt že to jelo ještě na WinXP. Byl to Atom 1,8GHz, 1GB RAM. Procesor nebyl ani naplno vytíženej jel na 40-60% . Ale jak říkám to byli XPčka.
-
Prosím o LOCK vyřešeno díky