Zdravim, zakoupil sem RELOOP SPIN2! vse sem zapojil, ale nejde mi nakalibrovat timecoder(vinyl) ani jeden, nevim jestli neco delam spatne, nebo mam dokonce i neco spatne zapojene.
Gramce(reloop 4000) mam zapojene do DVSka do IN z nej pak mam kabely do mixeru z ou1 a 2 do line 1a 2. a pak uz z dvska do notebooku. Na mixu mam zezadu prelo na line, a pak nad fadery regulovatelnosti hlasitosti u jednotlivých kanálů také přepnuto na LINE.(mix pult numark M3) kdyz otevru nastaveni v softw. FILE->OPTION->TIMECODE v kolonce Audio source mam u obojiho not conecnted. A o tom že kalibrace nejde provést ani nemluvim na jednom kanalu mi to hazi chybu "WARNING! Quality of timecode analysed (0%) is too low
Na druhem kanalu -> SPIN! has been not calibred properly
SPIN! will not work with your installation
Retry the test
Jsem amater, začátečník, prosím o radu uz sem z toho zoufalej, diky za všechny námopocné reakce. PEACE :geek2:
DVS problem se sprovoznenim
DVS problem se sprovoznenim
2x Reloop RP-4000 M3D Reloop rmx 40 black edition Reloop spin2!
Re: DVS problem se sprovoznenim
skus si preinstalovat ovladace, hlavne to zarizeni tam musis pripojit az po vyzve, kdyz to mas tam pripojeny pred instalaci, tak se ti muzou spatne nainstalovat, pripadne jeste muzes skusit to zapojit do jineho USB, me treba mixvibes se chytne na notasu akorat z jednoho, ze ty ostatni nemaji dost stavy.
No a este musis mat pred kalibraciou nastavene- mod prehravania na ABSOLUTE a mod pitch-u na SPD. A potom spusti install wizard - jeden z krokov je aj kalibracia - je tam info ako spravne nakalibrovat, ked nie tak kalibruj manualne. Nezabudni - pitch gramca na 0, prehravanie dopredu...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Mám podobný problém jako "legie". Zapojení je taky stejné. Používám Reloop RP 4000. A hláška mi naskakuje ""WARNING! Quality of timecode analysed (0%) is too low" občas se hodí i více procent ale nikdy nepřekročí hranici 20%. Po delší chvíli snažení se mi jednou povedla kalibrace na 100%, spin se tvářil, že funguje jak má. Bohužel tenhle efekt vydržel asi 2 minuty. Jehly jsou v pořádku. Mikrofon nepoužívám. Gain knob je velmi citlivý a najít hranici cca v polovině zeleného "VU" pole je nemožné. (buď nic nebo max).
Kde nastavím mód přehrávání na ABSOLUTE a mod pitch-u na SPD?
Na netu sem našel že problém může být i v tom, že input level v asio driveru je příliš vysoký. Jak tohle zjistím/změním?
Můj PC: Compaq presario CQ60, widows 7 32bit, AMD Athlon Dual-Core QL-60 1,9GHZ
Díky
Kde nastavím mód přehrávání na ABSOLUTE a mod pitch-u na SPD?
Na netu sem našel že problém může být i v tom, že input level v asio driveru je příliš vysoký. Jak tohle zjistím/změním?
Můj PC: Compaq presario CQ60, widows 7 32bit, AMD Athlon Dual-Core QL-60 1,9GHZ
Díky
Předpokládám že máš správně přepnutý přepínač na jednotce Spinu PH/LN na Phono. Dále zkus postupovat dle http://www.youtube.com/watch?v=mCuX1sdvLLY, bez toho úspěšného základního nastavení v Options na kartě Timecode nebude funkční nic.
Pro oba tazatele: V Options na kartě Audio devices pod tlačítkem setup musí být nastaveny čtyři kanály, dva vstupní a dva výstupní, pak tam je nastavení control (nebo tak nějak) a tam jsou k nastavení čtyři táhla, dvě a dvě spřažené, levé jsou výstupní hlasitost samotné zvukovky, pravé táhla jsou nastavení citlivosti dvou vstupních kanálů, tady je třeba trochu laborovat, nastavit, poté jít na kartu Timecode a čeknout sinusovky aby nebyly ořezané. Tímto se srovná citlivost pro vaše přenosky. Normálně ty táhla jsou dost dole tak do první třetiny dráhy.
Pro oba tazatele: V Options na kartě Audio devices pod tlačítkem setup musí být nastaveny čtyři kanály, dva vstupní a dva výstupní, pak tam je nastavení control (nebo tak nějak) a tam jsou k nastavení čtyři táhla, dvě a dvě spřažené, levé jsou výstupní hlasitost samotné zvukovky, pravé táhla jsou nastavení citlivosti dvou vstupních kanálů, tady je třeba trochu laborovat, nastavit, poté jít na kartu Timecode a čeknout sinusovky aby nebyly ořezané. Tímto se srovná citlivost pro vaše přenosky. Normálně ty táhla jsou dost dole tak do první třetiny dráhy.
Asi uz to je vyreseni. Nahodou jsem narazil na toto:
http://support.reloopdj.com/index.php/topic,5881.0.html
Mozna se to bude nekomu hodit. Obsah videa jsem nekontroloval.
http://support.reloopdj.com/index.php/topic,5881.0.html
Mozna se to bude nekomu hodit. Obsah videa jsem nekontroloval.