Čau,
Pročetl jsem toho tady dost, ale odpověď jsme nenašel, takže se zeptám: Mám 2 gramce (stanton) + mixák dvoukanál American Audio a chtěl bych si zařídit DVS, proto by mě zajímalo jestli mi stačí koupit si zvukovku Audio 4 DJ a DVS bude funkční, jednoduše jestli nepotřebuji dokoupit ještě další kabely, speciální vinyly atd... (Traktor LE se dodává se zvukovkou). Díky za rady.
DVS otázka ohledně Audio 4 DJ
Re: DVS otázka ohledně Audio 4 DJ
dvs ti s traktorem le fungovat nebude..musel bys koupit cely traktor scratch duo..rozdil je cca 4 tisice..ale pokud koupis a4dj tak ti bude fungovat treba s vdjjem nebo mixvibes ale musel bys dokoupit kabely (staci obycejne cinchove) a Timecode vinyly..
traktor le je pouze jako soft treba pro pouziti s midikontrolerem. neumi pracovat s tc vinylem..
traktor le je pouze jako soft treba pro pouziti s midikontrolerem. neumi pracovat s tc vinylem..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
A existuje nějaká jiná levnější, ale pokud možno podobně kvalitní alternativa k Audio 4 DJ? Protože jsem ji chtěl jen kvůli tomu, že je od NI.
Tak nakonec asi koupím Native Instruments Traktor Scratch DUO, kde už všechno je včetně kabeláže, ale nikde ji nemají na skladě. Nevíte o něčem? Klidně i v zahraničí... a ještě otázečka: Budu moct s Audio 4 Dj připojit i externí mix?
tady je skladem, ale jak je to cenove vyhodny jsem nesrovnaval
http://www.thomann.de/gb/native_instrum ... ch_duo.htm
http://www.thomann.de/gb/native_instrum ... ch_duo.htm
nevím jak by si chtel hrat s DVS bez externiho mixáku, samozrejme ze jde gramce jdou do zvukovky a zvukovka jde do mixu.eromar píše:Tak nakonec asi koupím Native Instruments Traktor Scratch DUO, kde už všechno je včetně kabeláže, ale nikde ji nemají na skladě. Nevíte o něčem? Klidně i v zahraničí... a ještě otázečka: Budu moct s Audio 4 Dj připojit i externí mix?
nejdriv si o tom precti treba v zacatecnicke diskuzi a neptej se na takove s prominutim picovinyeromar píše:Tak nakonec asi koupím Native Instruments Traktor Scratch DUO, kde už všechno je včetně kabeláže, ale nikde ji nemají na skladě. Nevíte o něčem? Klidně i v zahraničí... a ještě otázečka: Budu moct s Audio 4 Dj připojit i externí mix?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25