DVS otázka ohledně Audio 4 DJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
eromar

DVS otázka ohledně Audio 4 DJ

Příspěvek od eromar »

Čau,

Pročetl jsem toho tady dost, ale odpověď jsme nenašel, takže se zeptám: Mám 2 gramce (stanton) + mixák dvoukanál American Audio a chtěl bych si zařídit DVS, proto by mě zajímalo jestli mi stačí koupit si zvukovku Audio 4 DJ a DVS bude funkční, jednoduše jestli nepotřebuji dokoupit ještě další kabely, speciální vinyly atd... (Traktor LE se dodává se zvukovkou). Díky za rady.

hoolifan

Re: DVS otázka ohledně Audio 4 DJ

Příspěvek od hoolifan »

dvs ti s traktorem le fungovat nebude..musel bys koupit cely traktor scratch duo..rozdil je cca 4 tisice..ale pokud koupis a4dj tak ti bude fungovat treba s vdjjem nebo mixvibes ale musel bys dokoupit kabely (staci obycejne cinchove) a Timecode vinyly..
traktor le je pouze jako soft treba pro pouziti s midikontrolerem. neumi pracovat s tc vinylem..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

eromar

Příspěvek od eromar »

A existuje nějaká jiná levnější, ale pokud možno podobně kvalitní alternativa k Audio 4 DJ? Protože jsem ji chtěl jen kvůli tomu, že je od NI.

eromar

Příspěvek od eromar »

Tak nakonec asi koupím Native Instruments Traktor Scratch DUO, kde už všechno je včetně kabeláže, ale nikde ji nemají na skladě. Nevíte o něčem? Klidně i v zahraničí... a ještě otázečka: Budu moct s Audio 4 Dj připojit i externí mix?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

tady je skladem, ale jak je to cenove vyhodny jsem nesrovnaval
http://www.thomann.de/gb/native_instrum ... ch_duo.htm

crewy

Příspěvek od crewy »

eromar píše:Tak nakonec asi koupím Native Instruments Traktor Scratch DUO, kde už všechno je včetně kabeláže, ale nikde ji nemají na skladě. Nevíte o něčem? Klidně i v zahraničí... a ještě otázečka: Budu moct s Audio 4 Dj připojit i externí mix?
nevím jak by si chtel hrat s DVS bez externiho mixáku, samozrejme ze jde gramce jdou do zvukovky a zvukovka jde do mixu.

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

eromar píše:Tak nakonec asi koupím Native Instruments Traktor Scratch DUO, kde už všechno je včetně kabeláže, ale nikde ji nemají na skladě. Nevíte o něčem? Klidně i v zahraničí... a ještě otázečka: Budu moct s Audio 4 Dj připojit i externí mix?
nejdriv si o tom precti treba v zacatecnicke diskuzi a neptej se na takove s prominutim picoviny
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět