Denon MC 6000 MK II a VDJ 7 mapping
Denon MC 6000 MK II a VDJ 7 mapping
Zdarec chlapi. Najde se zde dobrá duše, která by mi pomohla namapovat tento úžasný kontroler pro VDJ7? Něco jsem namapoval přímo přes mapper ve virtualu ale spousta věcí mi nejde, jelikož nejsem IT ani programator. Na oplátku zašlu láhev nebo poskytnu telefon na svou starou...
) Dikes moc.

Re: Denon MC 6000 MK II a VDJ 7 mapping
I pres spoustu odpovedi v tomto vlaknu jsem nucen se zase pozeptat na jednu zakladni vec. Pokud je tu teda nejaky majitel Denonu prvni generace a nejlepe i druhe... Potrebuju vyresit problem s tim, ze pokud pouzivam DVA decky je namapovani pro VDJ 7 plne funkci. Ovsem kdyz zvolim skin pro 4 decky, mam problem s poradim ovladani. Kontroler ma fyzicke usporadani volume faderu zleva v poradi 3-1-2-4. Jak rikam, pri provozu s notebookem a pouziti skinu 2x deck se na kontroleru pouzivaji fadery 1 a 2, jelikoz je to tak vymysleno a namapovano nativne ve VDJ7. To funguje bez problemu. Vstupy 3 a 4 je mozno pouzit bud pro LINE nebo pro decky 3,4 ve VDJ a tady je zadrhel.
Pri pouziti VDJ skinu 4 decks jsou decky ovladany v jinem poradi nez je ve VDJ. Logicky by to prece melo byt tak, ze pohyb faderu na kontroleru musi opticky odpovidat i pohybu stejnych faderu VDJ na monitoru. Bohuzel poradi na monitoru je zleva 1-2-3-4 (a ne 3-1-2-4) coz je total chaos a navic nefunguji tlacitka prepinani decku na kontroleru. Majitele tohoto supr kontroleru poradte prosim kde mam chybu.
Jedine co mne jeste napada, ze ve VDJ je skin pro 4 decky "VirtualDJ 7 (4 Decks)" a ne skin pro "Denon 6000 MK II" ktery tam ale v nabidce vubec nemam. Nevim ani jestli existuje, pokud lze vubec nekde nasosat bez registrace...
Dikes.
Pri pouziti VDJ skinu 4 decks jsou decky ovladany v jinem poradi nez je ve VDJ. Logicky by to prece melo byt tak, ze pohyb faderu na kontroleru musi opticky odpovidat i pohybu stejnych faderu VDJ na monitoru. Bohuzel poradi na monitoru je zleva 1-2-3-4 (a ne 3-1-2-4) coz je total chaos a navic nefunguji tlacitka prepinani decku na kontroleru. Majitele tohoto supr kontroleru poradte prosim kde mam chybu.
Jedine co mne jeste napada, ze ve VDJ je skin pro 4 decky "VirtualDJ 7 (4 Decks)" a ne skin pro "Denon 6000 MK II" ktery tam ale v nabidce vubec nemam. Nevim ani jestli existuje, pokud lze vubec nekde nasosat bez registrace...
Dikes.
Re: Denon MC 6000 MK II a VDJ 7 mapping
Tak jinak - najde se zde nějaký ochotný "midi" programátor, který by mi pomohl přehodit pořadí volume faderů?