Denon DN-SC 2000 Pitch fader

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Martin Carens

Denon DN-SC 2000 Pitch fader

Příspěvek od Martin Carens »

Ahoj, mám problém v traktoru i když na pitch fader nešahám hodnoty BPM skáčou, sami od sebe. Sice jen o setiny někdy o dvě, ale docela mě to štve. Vůbec nevím v čem by mohl být problém. V traktoře jak je ten ukazatel že příjmá signály od kontroléru CTRL tak ten vždy když se hodnota pohne blikne jako že kontrolér něco vysíla :), ale já přitom s faderem ani nehnu.
Doufám, že někdo ví co s tím jsem z toho šílenej. Díky za radu.

stereoman

Re: Denon DN-SC 2000 Pitch fader

Příspěvek od stereoman »

Mas poznost porovnat jiny kus (kamaraduv nebo na prodejne)?

BlueFox

Příspěvek od BlueFox »

Může být v potenciometru faderu bordel, prostě zanešená dráha jezdce. Může to pak takhle skákat. (Všem známé chrastění potenciometru u zesilovače) Pokud je to hodně, bude to skákat i samo.

Ale taky to může být i cokoliv jiného. :D Ale tohle určitě taky.

Martin Carens

Možnost porovnat kusy nemám. S tím zanešením, no nevím mám ho ani ne měsíc. Prodejce mi řekl at skusím nainstalovat nové řadiče, ale nejhorší je že windows si je hledá sám a denon je uveřejněný nemá.

Pepíno

Příspěvek od Pepíno »

mam doma taky sc2000 a podobný problém nemám, to se mi spíš stává že o ten pitch fader štrejchnu prstem když mam ruku na jog kole. Na kolik máš pitch range? Já používám +/-35 a jak jsem řekl no problem.

a mimo tema, nezkoušel si mapovat na jog kolo nejaky FX komba?

Martin Carens

Myslíte, že je možný aby to bylo nějakejma převodníkama tam? Range používám +/- 8, Ten jog jsem nezkoušel. S mapováním od denonu jsem max spokojenej. Jen jsem si upravil pár tlačítek.

To Pepíno: Jak řešíš vypínání led osvětlení když nehraješ? Vytáhneš USB? To je snad jediný co mě na to chybí nějaký On/Off tlačítko.

Pepíno

Příspěvek od Pepíno »

Hele já těm převodníkům a kanálům moc nehovim, když si něco mapuju tak to dělám metodou záloha :idea: +pokus :?: =spokojenost :D /omyl :( . To je záruka kvalitní hračky na dlouhé zimní večery :)
Každopádně jak už psal BlueFox může tam bejt nějakej bordel nebo studenej spoj což by vedlo k výkyvům odporu ale to je jen moje teze jelikož takhle na dálku se do toho vidí dos blbě.
vypínáni světla neřešim jelikož používám PC tak z 90ti% jen na hudbu a ve zbylejch 10ti mě to nesere. Co převážně hraješ za styl?

Martin Carens

Hraju Progressive Trance, právě proto ten pitch potřebuju nejčastěji. Jsem z toho na prášky. Na reklamaci mě to nevzali, že prej to funguje jak má. Nevím.

Pepíno

Příspěvek od Pepíno »

mohl by si ten tvuj problem natočit na video? Nebo nejsi někde ze severu?

Martin Carens

Ze severu nejsem, Jižní Morava.Tady je to video. http://www.lemara.cz/soubory/Denon_PitchProblem.AVI. Všimni si toho jak vždy když se pitch nehejbe tak blikne CTRL kontrlolka a BPM hodnota se změní. A že to dělá podle nálady někdy jo a někdy ne. :)

BlueFox

Příspěvek od BlueFox »

A to jsi během toho videa na pitch vubec nesahal?

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Bych to poslal na reklamaci. Pokud jsi v dobe, kdy to muzes vratit, tak to vrat a pripadne objednej znovu jinde ...

Martin Carens

Právě že vrátit to již nemůžu. Z reklamace se mi to vrátilo, že prej vše funguje jak má. Myslíte že bych to tam měl poslat znova. Ono se to těžko vysvětluje do popisu závady.

konszpic

Příspěvek od konszpic »

stereoman píše:Mas poznost porovnat jiny kus (kamaraduv nebo na prodejne)?
Ještě - zkusil jsi to taky zapojit na jiném PC se stejným mapováním / popř. originálním co tam je?

Pepíno píše:a mimo tema, nezkoušel si mapovat na jog kolo nejaky FX komba?
Já mám RDJ2 a mám komplet svůj mapping od nuly, kde mám asi i to na co jsi se ptal - máš na mysli např. dotknutím se jog kola nahoře se zapne efekt a dokud držím tak je zaplý, otáčením reguluji hlasitost atd. ? Tohle vše v Traktoru jde udělat a jde tam toho mnohem víc, jen to chce trpělivost a hodně koumání ale jak na to dojdeš tak si z toho uděláš fajn mašinu. Napiš mě do PM co přesně bys potřeboval s tím jogem

Avender

Příspěvek od Avender »

Martin Carens píše:Jak řešíš vypínání led osvětlení když nehraješ? Vytáhneš USB? To je snad jediný co mě na to chybí nějaký On/Off tlačítko.
Teda ten Denon nemam, ale svoj midi kontroler vypinam vo Windowse. Cesta pre WinXP:
V menu start klikni PTM na tento PC / vlastnosti/ hardware/ spravce zarizeni/ - pod "radice sbernice usb" by mal byt zapisany ten "midi kontroler"/ ked nan kliknes PTM, zvol moznost zakazat a potvrd. Je to nieco ako virtualne odpojenie. Pre zapnutie zopakuj postup, akurat namiesto zakazat daj povolit.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Odpovědět