Denon DN-MC6000 problemy

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
thomasharin
Příspěvky: 6
Registrován: 04 kvě 2011 20:12

Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od thomasharin » 04 kvě 2011 20:24

Zdravim, prosim vas ak vie niekto poradit kupil som denon dn-mc6000 pred par dnami. Taky mensi problem je ze v traktore mi sice funguje mixer ale v traktore sa mi fader nepohybuje ale na zvuku je pocut ze odoberam bassy, vysky..... neni to taky zavazny problem ale keby nahodou niekto vedel. Dalej by som sa chcel spytat na cue 1, cue 2 atd.. Nwm mozno taku funkciu traktor le nema ale ak ma a viete preco to nejde bol by som rad a v poslednej rade na tento midi kontroler vysiel taky javovsky updater (kto s nim nerobil asi nevie o com je rec) a ten ako otvorim dam open file je tam suboj denon v1006 alebo taky nejaky a ked dam start tak to nacitava 1-5 a potom mi vyhodi out time error a nwm co to je a ani to nwm odstranit. Za prispevky a rady budem velmi vdacny.

sykyMT
Příspěvky: 14
Registrován: 18 led 2011 22:26

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od sykyMT » 04 kvě 2011 21:15

no...

zhlboka sa nadýchni a skús ešte raz a pomaly a zrozumiteľne...

pretože z tejto spleti slov chápem iba, že máš problém...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od Azu » 04 kvě 2011 21:38

To si chce jen ujasnit vůbec fungování toho zařízení.
Je logické že se ti nic nehýbe v traktoru, protože denon nepoužívá k míchání traktor ale míchá přímo jelikož využívá klasický mixážní pult a ne midi, takže se ni nemá co pohybovat. Traktor tak nefunguje v režimu interna mixer, ale v režimu external mixer
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 605
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od nema.dj » 04 kvě 2011 21:39

:lol:
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

thomasharin
Příspěvky: 6
Registrován: 04 kvě 2011 20:12

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od thomasharin » 05 kvě 2011 19:41

Azu píše:To si chce jen ujasnit vůbec fungování toho zařízení.
Je logické že se ti nic nehýbe v traktoru, protože denon nepoužívá k míchání traktor ale míchá přímo jelikož využívá klasický mixážní pult a ne midi, takže se ni nemá co pohybovat. Traktor tak nefunguje v režimu interna mixer, ale v režimu external mixer
No hej uz som to nastavil len som mal problemy s traktorom neslo mi to nastavit, furt mi cez PC mix cize internal mix nefungovali riadne sluchatka ale uz to vsetko ide takze tak.

thomasharin
Příspěvky: 6
Registrován: 04 kvě 2011 20:12

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od thomasharin » 05 kvě 2011 19:47

Ok ako na vsetko som uz prisiel okrem jedneho ako viete niektory ludia maju v traktore problem z nacitanim Denon ASIO driver je to ich ovladac na zvukovku lenze ja vzdy musim prepnut na daku inu zvukovku v traktore a potom spet na ASIO aby mi fungovala lebo inac mi pise ze zvukovka neni pripojena ako to je este v pohode ale posledny problem co mam je ten updater, nwm ci mate s tym skusenosti ale niektorym ludom vyhadzuje pri updatovani DN-MC6000_v1.006 cez DDJ Updater for DN-MC6000 mi nacitava update dojde po 5 a vyhodi hlasenie "out time error" nwm co to je a vsetky rady na nete sa stahuju na MAC a nie pre PC a tak nwm co s tym robit. A sorry za tie predosle otazky ale tento midi mam len od pondelka :lol:

sykyMT
Příspěvky: 14
Registrován: 18 led 2011 22:26

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od sykyMT » 06 kvě 2011 03:59

thomasharin píše:... sorry za tie predosle otazky...
za otázky ťa nik nekritizuje, skôr ide o to, že pomerne nejasne popisuješ konkrétne problémy...

napr. ten "updater" - tým myslíš pokus o nahratie nového firmware ?

thomasharin
Příspěvky: 6
Registrován: 04 kvě 2011 20:12

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od thomasharin » 06 kvě 2011 15:31

sykyMT píše:
thomasharin píše:... sorry za tie predosle otazky...
za otázky ťa nik nekritizuje, skôr ide o to, že pomerne nejasne popisuješ konkrétne problémy...

napr. ten "updater" - tým myslíš pokus o nahratie nového firmware ?
Ano to myslim a viete aj vyriesit tento problem alebo viete cim to je dakto?

sykyMT
Příspěvky: 14
Registrován: 18 led 2011 22:26

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od sykyMT » 07 kvě 2011 08:03

no, moja skúsenosť je taká, že na Viste ani na XP mi to updateovať nešlo, len na W7... zároveň bolo treba mať nainštalovanú najnovšiu Javu, ale to hádam máš...

DENON vydal nový firmware (v1006), pred hodinkou som ho nahadzoval a všetko prebehlo hladko - samozrejme, držal som sa návodu (ten je v PDF súbore v ZIP-ku, ktoré obsahuje update firmwaru)

thomasharin
Příspěvky: 6
Registrován: 04 kvě 2011 20:12

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od thomasharin » 11 kvě 2011 23:52

sykyMT píše:no, moja skúsenosť je taká, že na Viste ani na XP mi to updateovať nešlo, len na W7... zároveň bolo treba mať nainštalovanú najnovšiu Javu, ale to hádam máš...

DENON vydal nový firmware (v1006), pred hodinkou som ho nahadzoval a všetko prebehlo hladko - samozrejme, držal som sa návodu (ten je v PDF súbore v ZIP-ku, ktoré obsahuje update firmwaru)
No mam w7 a aj javu som este kvoli tomu siel na javu a stahoval ju nanovo a mam najnovsiu verziu ale proste ako som pisal ked chcem nahodit firmware (v1006) tak ako to nacitava dojde po 5 a tam mi vyhodi out time error a inac tam pise v tom pdf ze ked stlacim back forward a shift spolu tak by malo zasvietit cue 1 tlacitko ale mne sa nerozsvieti nwm preco

sykyMT
Příspěvky: 14
Registrován: 18 led 2011 22:26

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od sykyMT » 12 kvě 2011 04:53

thomasharin píše:... pise v tom pdf ze ked stlacim back forward a shift spolu tak by malo zasvietit cue 1 tlacitko ale mne sa nerozsvieti nwm preco
musíš ich stisnúť na VYPNUTEJ konzole a potom ju, držiac tie tlačítka, zapnúť - to len keby si to náhodou robil inak...

thomasharin
Příspěvky: 6
Registrován: 04 kvě 2011 20:12

Re: Denon DN-MC6000 problemy

Příspěvek od thomasharin » 12 kvě 2011 20:51

sykyMT píše:
thomasharin píše:... pise v tom pdf ze ked stlacim back forward a shift spolu tak by malo zasvietit cue 1 tlacitko ale mne sa nerozsvieti nwm preco
musíš ich stisnúť na VYPNUTEJ konzole a potom ju, držiac tie tlačítka, zapnúť - to len keby si to náhodou robil inak...
Pockaj ale na vypnutej konzole stalcit pri starte tam browse, cf mode a este jednu vec nwm co to tam je a vtedy pockat kym sa zapne tam potom s kolieckom na prechadzanie v playliste potocit tam ti svieti eq meter a potom to stlacit a nasledne stlacit shift vtedy sa ti to ako keby tak nacitalo to toto myslis pri vypnutej konzole nie??? lebo to co ja myslim je zase druhe a vtedy sa ti len cue 1 ma zasvietit a nwm ale aj toto som uz asi skusal z vypnutej konzoly ale nwm na isto este vyskusam :P

Odpovědět