Denon DN-MC6000 - problém - mapování? nastavení?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
MAXIMACH

Denon DN-MC6000 - problém - mapování? nastavení?

Příspěvek od MAXIMACH »

Zdravím,jsem v těhle midi kontrolerech ´´začátečník´´. Pořídil jsem si výše zmíněný Denon a ovládám s ním virtual DJ. Vyskytly se první potíže nebo nedostatky,které nevím čím jsou způsobeny.
Po hodině testování a zkoušení mi přestalo reagovat tlačítko Load B, a už od počátku na šavlích přepnutých na MIDI vstup,mi tlačítka odposlechu Cue svítí poloviční intenzitou a nejdou aktivovat do funkce příposlechu. Pokud přepínač vstupu nastavím na jakékoliv šavli na Line - šavle funguje jako klasický mix třeba pro CD,tak tlačítko příposlechu funguje a reaguje normálně. Zapnuto - svítí, vypnuto - nesvítí. Pouze u MIDI vstupu - a to na kterékoliv šavli - svítí CUE jen polovičně a vůbec nereaguje.
Když se vrátím ještě k tlačítku Load B, tak se mi neobjeví,resp. nenačte ani v tabulce mapování při detekci funkcí - key learn.
Myslím si že s tím Denonem je problém a je na reklamaci,ale rád bych se mýlil a věřil že problém je v nastavení,namapování.
Není mezi Vámi někdo kdo by mi poradil a zároveň osvětlil jak přesně mapování funguje. Myslím si že to zhruba chápu,ale jak jsem psal,jsem v tom začátečník,tak budu rád za každou radu,informaci,zkušenost.

Nezbis85

Re: Denon DN-MC6000 - problém - mapování? nastavení?

Příspěvek od Nezbis85 »

MAXIMACH píše:Zdravím,jsem v těhle midi kontrolerech ´´začátečník´´. Pořídil jsem si výše zmíněný Denon a ovládám s ním virtual DJ. Vyskytly se první potíže nebo nedostatky,které nevím čím jsou způsobeny.
Po hodině testování a zkoušení mi přestalo reagovat tlačítko Load B, a už od počátku na šavlích přepnutých na MIDI vstup,mi tlačítka odposlechu Cue svítí poloviční intenzitou a nejdou aktivovat do funkce příposlechu. Pokud přepínač vstupu nastavím na jakékoliv šavli na Line - šavle funguje jako klasický mix třeba pro CD,tak tlačítko příposlechu funguje a reaguje normálně. Zapnuto - svítí, vypnuto - nesvítí. Pouze u MIDI vstupu - a to na kterékoliv šavli - svítí CUE jen polovičně a vůbec nereaguje.
Když se vrátím ještě k tlačítku Load B, tak se mi neobjeví,resp. nenačte ani v tabulce mapování při detekci funkcí - key learn.
Myslím si že s tím Denonem je problém a je na reklamaci,ale rád bych se mýlil a věřil že problém je v nastavení,namapování.
Není mezi Vámi někdo kdo by mi poradil a zároveň osvětlil jak přesně mapování funguje. Myslím si že to zhruba chápu,ale jak jsem psal,jsem v tom začátečník,tak budu rád za každou radu,informaci,zkušenost.
čéče nevím ořesně kde by mohl být problém, ale myslím, že nemáš nastavený mix na external...dle mě nastavíš external a bude to valit...vlastním taky dn mc 6000 ale s Traktorem Pro 2, takže zkus poladit ještě nastavení zvukovky - externí mix, v mapovací záložce řekni softu že máš spojenej mc 6000 a mělo by to valit...nevěřím že je pokaženej kontroler...taky jsem si dlouho myslel že je špatnej firmware a nakonec to bylo ve woknech :lol:
ma vie. mon style. la musique. la musique est mon sang.

Odpovědět