Denon DN-MC 6000

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
PartyDj Tomi

Denon DN-MC 6000

Příspěvek od PartyDj Tomi »

Zdravím pánové a dámy mám malý problém.
Když na kontroléru Denon dn mc 6000 v softu VDJ hlavním ovládacím tlačítkem rozbalím nějakou složku s danou hudbou a následně ji chci zavřít přez tlačítko Back tak se to nestane. Myslím tim to složka + a - rozbalit jo, ale zavřít ne! Takže po chvíly mám rozbalenejch hafo složek a musel bych jezdit nahoru a dolu jak blázen. Já vím, že to jde zavřít myší, ale zvykl jsem si vše ovládat přez Denona a tohle mě fakt štve.
Nevíte někdo jak to vyřešit?

Dík za odpověď.
Pioneer DDJ SX, Pioneer DDJ SR, Denon DN-MC 6000, Pioneer DDJ-SP1, 4x RCF ART 315A, dB Technologies 2x SUB 15 D 2x OPERA 915 DX

djmartin-sk

Re: Denon DN-MC 6000

Příspěvek od djmartin-sk »

Cez tlačidlo Back sa Ti samozrejme zložka nemôže zavrieť. Pretože to nie je takto namapované. Zavrieš ho úplne rovnako ako si ho otvoril... shift + stlačiť vyhľadávací otočný encoder. Takto je to totiž namapované z originálneho mapingu v Traktore... Môžeš si to ale zmeniť - premapovať podľa vlastnej vôle... Tlačidlami Back a FW sa pohybuješ po playlistoch.

PartyDj Tomi

Příspěvek od PartyDj Tomi »

Ahoj djmartin-sk děkuju za radu, tak jak to popisuješ to funguje já jen byl zvyklí na jiných konzolích to ovládat právě jen pomocí tlačítka back.
Chci se jen zeptat existuje na mc-6000 maping přímo na VDJ. Taky jsem zaslechl, že by měl být přímo součástí již dost dlouho avizované VDJ osmičky?
A máš nějaké čerstvé info, kdy by měl ten slavný den nastat?
Jinak ještě jednou moc děkuju za reakci a kdybych zase něco nevěděl, tak doufám že tě můžu požádat o radu.
Pioneer DDJ SX, Pioneer DDJ SR, Denon DN-MC 6000, Pioneer DDJ-SP1, 4x RCF ART 315A, dB Technologies 2x SUB 15 D 2x OPERA 915 DX

DJ Gagyn

Příspěvek od DJ Gagyn »

Nazdar VDJ se dodává s DN-MC6000 ve standartu pro ameriku. Tzn pokud máš origo (nejideálnějc ver 7.4)mapa pro mazla tam je.

Odpovědět