Denon DN-MC 6000 problém
Denon DN-MC 6000 problém
Ahoj kluci, chtěl jsem se zaptat, zdali nemáte někdo stejný broblém, co se mi mohlo stát, když uprostřed akce mi přestala jít z jedné šavle signál, do sluchátek to frčelo, ale mástr je ticho, všechno ok, ale prostě při posunutí šavle se ani mastr diody neblikají. Konzoli jsem dal i do jeného notebooku a pořád to samé. Asi odešla šavle co? Máte někdo s tím stejnou zkušenost?? Zajímalo by mě, jestli je v pytly šavle, nebo něco na základovce, ale to asi zjistím v servisu
Díky za vaše tipy a zkušenosti, i ty v servisu, jak s ními pořídíte.

-
Re: Denon DN-MC 6000 problém
Aký soft používaš na hranie? ako máš na nom nastavené smerovanie zvuku? internal mix, alebo external mode?
traktor pro 2, external. Chci si nastavit 4 decky, pač mohu hrát na další dvě šavly, a nejde mi to nastavit. Už jsem stáhniul tolik driveru a pořád mi to ve zvukovce ukazuje 1+2,3+4, a potřebujiv 5+6 a 7+8. Nevíš jak na to?
-

Denon MC6000 má totiž USB zvukovku - v Audio IN len 2 Stereo(4 Monaural) 16 bit/ fs 48kHz, čiže v external mode nevieš ísť touto 2 kanálovou zvukovkou všetkými 4 deckmi do konzoly a následne na master. Ak chceš hrať zo 4 deckov, musíš použiť a prepnúť v Traktore na Internal mixing, na Konzole MC6000 zas vzadu v časti "mixing mode" prepnúť spínač do polohy PC mix. a vstupné prepínače (nad Gain-ami) všetky prepnúť úplne do prava do polohy MIDI!
Následne Traktore v časti Output routing skontroluj či máš chanel 1+2 na master output a 3+4 monitor output.
Po takejto úprave nastavenia môžeš hrať súčasne so všetkých 4 deckov