Denon DN-HC 4500

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Azu

Denon DN-HC 4500

Příspěvek od Azu »

Tak tu mám pro Vás opět nejčerstvější informace ze světa digitálního djingu a jako první Vám přinášíme info o novince firmy Denon.

Firma DENON nám přináší na trh svou vizi digitálního djingu a uvádí na trh svou MIDI konzoli a nejen ji v podobě modelu Denon DN-HC 4500.

Obrázek

Jako již tradičně, vychází tento kontrolér z osvědčené 19" řady jejich CD / HDD playerů, kde opět použili základní ovládací panel, doplněný o funkce potřebné pro tento přístroj.
Denon DN-HC 4500 je MIDI kontrolér, který obsahuje navíc kvalitní 24bit digitální zvukovou kartu s podporou ASIO/OSX, takže již nepotřebujete dokupovat externí zvukovou kartu pro hraní jako je tomu např. u Vestax VCI-100 nebo Numark Total Control. Pokud chete při hraní používat klasická CD, není nic snazšího než přikoupit jednotku Denon BU4500, což je double CD/MP3 mechanika díky které získáte ve spojení s DN-HC 4500 plnohodnotný double CD/MP3 player.
Pro někoho je to možná nevýhoda, já to ovšem vidím jako výhodu, že tento kontrolér je čistě pro ovládání přehrávání a neobsahuje mixážní část, kterou většina djů nevyužijete, protože k hraní využívají kvalitnější mixážní pulty.
Jog kola tohoto kontroléru jsou samozřejmě citlivá na dotek jak je tomu zvykem u všech přehrávačů firmy Denon.
Největší předností tohoto kontroléru je však displej, který Vám ukáže název přehrávané skladby a veškeré potřebné informace o přehrávané skladbě (smyčky, cue body, bpm, čas skladby, typ souboru, ...), takže není třeba se vůbec dívat na monitor počítače. Ke kontroléru je dodáván program "Reflex" od PCDJ, který nemá za cíl stát se mixovacím softwarem jako například program Traktor, VirtualDJ a jiné, ale jeho cílem je přinést informace o naloadované skladbě, kterou přehráváte externím kontrolérem, nebo gramcem.
Obrázek
Konzole Denon DN-HC 4500, bude v prodeji v průběhu října a její cena bude 16 000,- Kč.

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Na mě je tam toho moc naprcaného blizko sebe a je to takové nepřehledné, ale jinak super 8)
Music is my destiny!

Odpovědět