Denon dn 6000MC

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
stefan
Příspěvky: 2
Registrován: 26 led 2012 19:34

Denon dn 6000MC

Příspěvek od stefan » 26 led 2012 19:41

Nevie mi niekto poradiť prečo mi odpojí konzolu denon dn 6000 MC pri vypnutí svetelného efektu /pri náraste napätia/....keď mám konzolu zapnutú na 380V na jednej fáze zvuk a na druhej svetlá nemám problém ,ale nie všade je 380V a keď to napájam z 230V s jednej fázy tak pri vypínaní a zapínaní svetla mi odpojí konzou /prestane hrať musím zavrieť tractor scratch pro a zasa ho otvoriť ,aby to fungovalo/ dík za odpoveď a radu ...

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: Denon dn 6000MC

Příspěvek od rcbandit » 27 led 2012 08:41

A sakra. On tohleto dela i Denon? :?
Tenhle problem jsem ted nedavno resil s kamaradem s jeho VMS4 a nic jsme nevyresily. Reklamoval to.
Stejny problem jsem mel ja jeste na stare BCD2000. Bohuzel take bez uspechu.
Co jsem vypozoroval, tak tento problem maji povetsine kovove,nebo castecne kovove kontrolery.
Takze chyba bude asi nekde ve stineni nebo kostreni.
Ted hraji na plastovem Mixtracku pro a za pul roku ani jeden sekanec kvuli vetsimu odberu nebo jiskreni pri zapinani nebo prepinani.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Denon dn 6000MC

Příspěvek od Azu » 27 led 2012 12:04

To nemá s kontrolérem nic společného, to je klasický bordel v elektrice, protože elektrikáři byli a jsou prasata.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Nezbis85
Příspěvky: 12
Registrován: 27 lis 2011 08:34

Re: Denon dn 6000MC

Příspěvek od Nezbis85 » 27 bře 2012 12:37

tak se mi nezdá, že by to bylo technikou...větší pravděpodobnost je ten bordel v síti, ale proč ti to úplně odpojí? zřejmě je tam před a podpěťová ochrana...prosímtě co máš za světla? pokud máš eurolite stroboskop 3500w na max, tak se nedivím :lol: ...ztlumit svítivost na půlku a no problem :idea:
ma vie. mon style. la musique. la musique est mon sang.

stefan
Příspěvky: 2
Registrován: 26 led 2012 19:34

Re: Denon dn 6000MC

Příspěvek od stefan » 27 bře 2012 19:03

nie nie mne to vypne aj keď vypnem 30W lapmičku

Nezbis85
Příspěvky: 12
Registrován: 27 lis 2011 08:34

Re: Denon dn 6000MC

Příspěvek od Nezbis85 » 28 bře 2012 08:10

to znamená že ti to vypne i minimalní přepětí, což by nemělo...jako bude to bordel v té síti, ale denon by měl zůstat on...nechápu...možná bych ho radši poslal na prohlídku...pro jistotu :confused2:
ma vie. mon style. la musique. la musique est mon sang.

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: Denon dn 6000MC

Příspěvek od rcbandit » 07 dub 2012 03:18

Chci se zeptat, jestli jsi neco vymyslel. Ja jsem koupil Numark N4 a dela me to neco podobneho pri zapnuti nebo vypnuti svetel se N4 vypne. musim vytahnout USB kabel a znovu zasunout a pak to zase jede tam, kde to skoncilo. Ma prosim vas nekdo nejakou radu? Dekuji
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Odpovědět