čo poviete na program Ejay ???
čo poviete na program Ejay ???
čo poviete na program Ejay
Fruity loops má příjemné prostředí, širokou škálu možností...http://www.flstudio.com/
dělal jsem v něm a neměnil bych.
dělal jsem v něm a neměnil bych.
-
e jay je jenom sampler se zásobou samplů, kde skládáš cizí samply za sebe do nějaké kompozice. je to možná dobrý na procvičování skládání samplů za sebe, co a jak do sebe zapadá, ale jinak je to program úplně na ho*no. osobně si myslím, že smysl těchto programů je navnadit mladý lidi na skládání hudby, pže na tomhle není co zkazit-jenom taková průprava na složitější programy jako fruity loops nebo reason.
Re: čo poviete na program Ejay ???
pred radou let sem zkousel hiphop ejay - posleze dance ejay - je to jedine na blbnuti - neb je to sice jednoduche, ale taky mrte omezene ...
na seriozni praci jeidne Fruity Loops a "vyssi" ...
ja se ted snazim pracovat v Reasonu a remastering v Abletonu ... ale chce to cas ... :biggrin2:
na seriozni praci jeidne Fruity Loops a "vyssi" ...
ja se ted snazim pracovat v Reasonu a remastering v Abletonu ... ale chce to cas ... :biggrin2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
-
reason neni o třídu vejs nez fruity!
a
nepodporuje vst!
a
je slozitej!
FL Studio je už plně profesionální program a když v něm člověk umí výsledek je stejnej jako v jakymkoli jinym DAW.
a
nepodporuje vst!
a
je slozitej!
FL Studio je už plně profesionální program a když v něm člověk umí výsledek je stejnej jako v jakymkoli jinym DAW.
Hands-up!
Ježiš, to je zase debata tohlecto! Celý je to o tom, co komu jak vyhovuje, rozhodně se nedá říct, že je reason "lepší" než FL, ale rozhodně ani opačně, to že nepodporuje VST(i) v jeho případě rozhodně není nějaká přílišná škoda, kdo to nechápe tak zřejmě nepochopil podstatu tohohle programu a přílišné "složitosti" se taky musím jenom smát, každému vyhovuje něco jiného, osobně mám zkušenost s oběma programy a přestože jsem dříve preferoval spíše FL, používám teď spíš zase ReasonDancenited píše:reason neni o třídu vejs nez fruity!
a
nepodporuje vst!
a
je slozitej!