CLUB DJ PRO - problém s výstupem videa, NALÉHAVÉ:)

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
tomaak82

CLUB DJ PRO - problém s výstupem videa, NALÉHAVÉ:)

Příspěvek od tomaak82 »

Ahoj,

v první řadě se omlouvám - nejsem DJ a můj dotaz je už z kategorie zoufalých. Do divadla potřebujeme projekci s hudbou, a tak jsem si nainstalovat program CLUB DJ ProVJ, který slibuje "čistý videovýstup" - tj. ovládání, program a myš, kterou vidíte na ploše, diváci na druhém monitoru (v našem případě projektoru) neuvidí a vidí čisté zmixované video. A slyší zvuk (tam problém není).

Použivám laptop a prostě nejsem schopen video zprovoznit. Nápověda je k ničemu a pouze se lakonicky zmiňuje o tom, že by to mohlo být z několika důvodů, např. nastavením obrazovky (tam mám nastaveno primární a sekundární monitor, takže tím to nebude). Buď nemám na druhém monitoru nic, nebo celou plochu se vším všudy.

Nemáte s tímto programem zkušenosti, popř. nedoporučili byste mi nějaký jiný? Škoda že ten ClubDJ vypadá pro naše divadelní účely naprosto perfektně, ale.. ALE.

Díky předem za radu a zároveň se omlouvám, pokud někomu přijde dotaz mimo mísu:-)

Hezký večer,

T

EVO

Re: CLUB DJ PRO - problém s výstupem videa, NALÉHAVÉ:)

Příspěvek od EVO »

Nemám zkušenost přímo s tímto programem, ale kde je chyba je nabíledni. Ať už se Ti to zdá lakonický nebo ne, nápověda má imho na 99,9% pravdu. Nesprávné nastavení monitorů. Předpokládám, že nastavit primu a secundu ve Windowsech máš správně, tudíž zbývá nastavení jinde. Kde jinde, než právě v onom programu. Předpokládám, že i samotný program má možnosti, jak nastavit nastavení výstupu. Např. rozlišení atd. A někde tam bude určitě i nastavení monitorů. Chce to holt zkoušet a kombinovat no... :|

tomaak82

Příspěvek od tomaak82 »

EVO píše:Nemám zkušenost přímo s tímto programem, ale kde je chyba je nabíledni. Ať už se Ti to zdá lakonický nebo ne, nápověda má imho na 99,9% pravdu. Nesprávné nastavení monitorů. Předpokládám, že nastavit primu a secundu ve Windowsech máš správně, tudíž zbývá nastavení jinde. Kde jinde, než právě v onom programu. Předpokládám, že i samotný program má možnosti, jak nastavit nastavení výstupu. Např. rozlišení atd. A někde tam bude určitě i nastavení monitorů. Chce to holt zkoušet a kombinovat no... :|
Ahoj, díky za reakci. To jsem si samozřejmě taky myslel, ale poté, co jsem po třech hodinách vyzkoušel vše (a v programu jsem žádné nastavení výstupního videa skutečně nenašel, jsem to vzdal:-( Nevím, je ale možné, že si mi program "nesedl" správně se systémem - mám nastavený dva monitory, ale při spuštění programu se mě ptá "není nastaven sekundární monitor. Aktivovat?" (samozřejmě klikám na ano:) - takže si to asi nějak nerozumí, nevím:(

EVO

Příspěvek od EVO »

Počkej počkej, to se mi nějak nezdá hele. Chceš snad říct, že ten program neumí nastavit výsledné rozlišení, které jde z něj ven?? :?: :smile2: Nic proti, ale v tom případě bych se určitě podíval po nějakym jinym programu :biggrin2: :biggrin2:

tomaak82

Příspěvek od tomaak82 »

EVO píše:Počkej počkej, to se mi nějak nezdá hele. Chceš snad říct, že ten program neumí nastavit výsledné rozlišení, které jde z něj ven?? :?: :smile2: Nic proti, ale v tom případě bych se určitě podíval po nějakym jinym programu :biggrin2: :biggrin2:
Opravdu, a to jsem nastavení prošel více než svědomitě:-) jinak VYŘEŠENO - zjistil jsem, že to chce mít druhý monitor či projektor "vypnutý", spustit program a kliknou play alespoň jednoho decku a on si sekundární zařízení sám zapne. Taková blbost a 6 hodin v řiti, ale představení jsme s tím zvládli - děkuji i tak:-)

Odpovědět