Chcel by som Poradit prosim vas

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Zamčeno
juki
Příspěvky: 4
Registrován: 12 říj 2010 21:54

Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od juki »

Dobry den , uz som pisal na vasu stranku o radu lebo Som v tomto novy a uz som is prestudoval celi aj ten link o DJ produktech aj vsetko. Vypliva mi s toho ze ked si kupim reloop RP 6000 mk6 ltd , tak uz jen k tomu dokupim MIxazny Pult?.alebo kontrolor lebo bolo tam nieco pisane v tom zmysle ze TA mDI karta ..ze pracuje tak isto. vlastne cez te Gramofony Urobim CISto jen Screatche nic viac.. a mne treba aj + ten mixazny pult ci to ROibm vsetko te efektty aj to ze napr Prechody s Jedenho tracku do Druheho..?

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od honcka »

jestli chces hrat s desek, tak si ke 2 gramcum koupis mix a jedes, jestli chces hrat z MP3 pres gramce, tak k tomu potrebujes jeste DVS system, coz je zvukovka ,specialni timecode vinyly a software

juki
Příspěvky: 4
Registrován: 12 říj 2010 21:54

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od juki »

Prosim vas som v tom nnovy tak prosi m vas piste to ci najjednoduchsie.Ale sak Gramce su Iba cisto na Scratche nie? Potrebujem k tomu aj TEn pult mixazny aby som mohol proste zvuky tam doplnat a somarinky :D MP3 neni to jedno setko chcem cez to prehravat all formaty.proste Kukal som video ako Npar DJ blend dirty mix ..a tam sa ANI nedotkol PC to setko robil cez ten Mixazny pult? naco to vlastne sluzi?

lukoslaf
Příspěvky: 177
Registrován: 22 lis 2009 20:30

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od lukoslaf »

je zrejme ze je tu niekto absolutne mimo... honcka sa snazil byt zdvorili a pomoct. ale ak niekto odpise toto, tak to hovori za vsetko...

naozaj si daj tu namahu a precitaj si tie topicky cele :!:

./viewtopic.php?f=35&t=3968
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

juki
Příspěvky: 4
Registrován: 12 říj 2010 21:54

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od juki »

No pozeral som si to a cital som si tie Topici ..a sory ze som taky Vymel s toho ale D zacinam iba.Rozmyslam ze na Ucenie by som si kupil NIeco taketo reloop digital jockey 2 contrroler edition.A je tam pisane ze neniv tom Zvukova Karta to pre mna CO znamena?

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 15:35

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od DJ Patrix »

No čo asi? Že pokiaľ nemáš zvukovú kartu, tak si ju musíš kúpiť. Ale takýmto štýlom to ďaleko nedotiahneš: gramofóny, konzola...efekty, prechody, zvuky chceš dopĺňať - kto sa v tom má vyznať. :D
Máš v tom miš-maš a veci nepomenúvaš správne.
Treba si prečítať základné definície, čo je mixpult, atď.
"setko chcem cez to prehravat all formaty" Všetky hudobné formáty prehráš cez väčšinu DJ softwarov alebo na tých poprednejších playeroch, ale tým ti je zbytočné zaťažovať hlavu. Treba sa naučiť rozlišovať formát od média. Ani nevieme, aký žáner chceš hrať a či chceš hrať z vinylu, CD alebo MP3. Inak, videl si niekedy video, na ktorom by DJ hral z gramofónov, skrečoval a pritom nemal mixpult? :D

juki
Příspěvky: 4
Registrován: 12 říj 2010 21:54

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od juki »

he Ani ja sa v tom moc Nevyznam :D ale tak ked to budem mat uz Doma tak to sa uz naucim na tom robit somariny :D he nedalo by sa svami Porospravat NA skype ..jen par otazociek Prosim SKYPE ....

M@to
Příspěvky: 161
Registrován: 19 úno 2009 10:29

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od M@to »

jesus

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 15:35

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od DJ Patrix »

Myslím si, že táto téma by sa mohla aj vymazať, takých tu už bolo. Keď sa chce juki pýtať, nech sa presunie do začiatočníckej. :idea:

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od hoolifan »

zamčeno
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Chcel by som Poradit prosim vas

Příspěvek od stereoman »

No ja to chtel vcera rovnou smaznout, ale nakonec jsem vymeknul :lol: , aby mi nekdo nenadaval, ze mu mazu topic. Jsem hold slaba povaha :oops: :lol: .

Zamčeno