Ahoj.
Planuju koupi nejakeho midi mixaku a nejpresvedcivejsi se mi zda behringer bcd3000. Doma jiz mam axiom klavesy a fast track pro.
Chcis e zeptat, zda to lze pouzivat nejak dohromady...
A taky na kompatibilitu a hlavne zkusenosti se SW (VDJ,mixwibes, traktor) a bcd 3000
diky
behringer BCD300 + maudio axiom 61 + fast track pro
behringer BCD300 + maudio axiom 61 + fast track pro
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
Re: behringer BCD300 + maudio axiom 61 + fast track pro
mrhicash píše:Ahoj.
zdar
tak ti poviem, že ja mám bcd, ale není to zrovna niečo ohromuce. jedina vyhoda ktora je, že k tomu máš zdarma soft traktor LE3 (pozor, ono to je niečo iné, než podobné klony tej značky)
Hádam najväčší problém čo môžeš mať je problém s nekompatibilitou k operačbému systému (pod XP sa to chová inač, a pod 7 ináč), ďalej problémy s mapovaním (= proste aby ti reagovala ta kraksňa s PC), a najhorší problém je , že nikdy nemôžeš vedieť či to pôjde na ntb. skúšal som asi 8 notebookov, a pod každým sa to chová inak! najhoršie je keď to ide, a potom skrátka zamrzne na par sekúnd, a potom pokračuje. myslel som že je to RAM, ale keď to robilo aj na mašinách s 8GB ram, tak som pochopil že tam to není.
čo sa týka softu, tak to by som definoval asi takto: traktor LE3 -100%, ostatné klony traktoru 60%, virtual dj 50% (promlémy s mapovaním. a pár funkcii proste nejde. stlačaš čudlíky a ono to nerobí). ak si dobry informatik, alebo si mal aspom sebester algoritmov ako ja, tak si to vieš niečo namapovať svojpomocne. v opačnom prípade budeš dni suftovať po nete a čítať si o problémoch. ale na PC to mi šlapalo vpohode, bez problémov.
tiež známa sranda na bcd 3000 je, že keď niečo stlačíš, nemusí to ísť. dáš napr play, a ono to nejde. musíš to teda silnejšie stlačiť... všimni si na youtube, pri tenminmixoch, že to musia klikať aj 2-3x aby to 1x šlo. mixvibes som nepoužíval 100rokov, a ani netreba. virtual má síce dobré efekty, ale tie aj tak nebudeš môcť použiť. bcd má až celé 4!!!! teda 3+0,![]()
diky
Me BCD3K funguvala stejne na XP jako na W7-64 bit. Nikdy jsem zadnej problem nemel...
Me se spis jedna o nejake reference na BCT3k. Snad nebudu mit na ntb problemy s vykonem...
Soft amapovani zatim neresim.
Spis jake ma pristroj + a -
to mne zajima...
Soft amapovani zatim neresim.
Spis jake ma pristroj + a -
to mne zajima...
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
Jeste se zeptam. Ktery byste doporucily, BCD3k, Mixtrack pro....atd
Jedna se mi o to ze ted zrovna mam ten fast track pro ale je mozne ze ho budu muset vratit majiteli
Takze mne zajima co ma napriklad lepsi zvukovku?Bcd, mixtrack pro?
Nebo jaka je dalsi alternativa....
Vyhody, nevyhody tohoto:
http://kytary.cz/numark-mixtrack-pro/HN114544/
Diky moc
Jedna se mi o to ze ted zrovna mam ten fast track pro ale je mozne ze ho budu muset vratit majiteli
Takze mne zajima co ma napriklad lepsi zvukovku?Bcd, mixtrack pro?
Nebo jaka je dalsi alternativa....
Vyhody, nevyhody tohoto:
http://kytary.cz/numark-mixtrack-pro/HN114544/
Diky moc