Behringer BCD 3000 prosim pomoct!!!

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
djzavik
Příspěvky: 7
Registrován: 03 srp 2010 17:53

Behringer BCD 3000 prosim pomoct!!!

Příspěvek od djzavik » 03 srp 2010 18:00

Ahoj koupil jsem si bcd 3000 prvne jsem to instl na muj pevnej compl ale ovladace se mi zacly hadat pak jsem si precetl ze na AMD 64 bit se to hada a ze je to problem . Tak jsem vzal notas vsechno jsem udelal jak se melo podle manualu a jeste jsem koukal zde na foru do podobneho topicu ale problemy pretrvavaj kdyz zadam jak v Traktor Le tak ve Virtual DJ zvukovku BCD3000 Asio tak mi jede zvuk asi 30 sekund pak se zvuk vypne ale ne ze by se traktor/vdj sekl jede dal ale bez zvuku prosim poradte vcera jsem u toho ztravil asi 5 hodin a uz jsem zoufalej diky moc. :( :(
Pioneer CDJ 350 + DJM 600 + RHP - 10 + Macbook pro 15cinch

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Behringer BCD 3000 prosim pomoct!!!

Příspěvek od Azu » 03 srp 2010 18:11

To nemá vůbec nic co společného s procesorem ale spíš s operačním systémem
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Behringer BCD 3000 prosim pomoct!!!

Příspěvek od stereoman » 03 srp 2010 21:50

Vypni WIFI a dalsi nepotrebny HW. Zkus nechat zaply jen ten USB port na kterem je BCD poveseno...

djzavik
Příspěvky: 7
Registrován: 03 srp 2010 17:53

Re: Behringer BCD 3000 prosim pomoct!!!

Příspěvek od djzavik » 03 srp 2010 22:10

stereoman píše:Vypni WIFI a dalsi nepotrebny HW. Zkus nechat zaply jen ten USB port na kterem je BCD poveseno...
Pred chvili jsem to zkusil dat do kupy na notasu co ma Win 7 Traktor Le vubec nereaguje ale Virtual dj jede jak ma akorat vsechno chce na controleru mackat 2x nevim proc a nenasel jsem nikde jak se to da zmenit...
Pioneer CDJ 350 + DJM 600 + RHP - 10 + Macbook pro 15cinch

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Behringer BCD 3000 prosim pomoct!!!

Příspěvek od Azu » 03 srp 2010 23:06

v nastavení ovladačů co jsou k BCD, je tam přepínač už nevim na jaké dvě volby, tak jedna z nich je správně a pak ty tlačítka fachaj dobře, u BCD2000 to bylo přpeínání mezi b-dj a něco
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Behringer BCD 3000 prosim pomoct!!!

Příspěvek od DjMatisS » 03 srp 2010 23:52

tady je to tusim standard a advanced. Proste to prepni na tu druhou a pojede to...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Odpovědět