Ahoj koupil jsem si bcd 3000 prvne jsem to instl na muj pevnej compl ale ovladace se mi zacly hadat pak jsem si precetl ze na AMD 64 bit se to hada a ze je to problem . Tak jsem vzal notas vsechno jsem udelal jak se melo podle manualu a jeste jsem koukal zde na foru do podobneho topicu ale problemy pretrvavaj kdyz zadam jak v Traktor Le tak ve Virtual DJ zvukovku BCD3000 Asio tak mi jede zvuk asi 30 sekund pak se zvuk vypne ale ne ze by se traktor/vdj sekl jede dal ale bez zvuku prosim poradte vcera jsem u toho ztravil asi 5 hodin a uz jsem zoufalej diky moc.
stereoman píše:Vypni WIFI a dalsi nepotrebny HW. Zkus nechat zaply jen ten USB port na kterem je BCD poveseno...
Pred chvili jsem to zkusil dat do kupy na notasu co ma Win 7 Traktor Le vubec nereaguje ale Virtual dj jede jak ma akorat vsechno chce na controleru mackat 2x nevim proc a nenasel jsem nikde jak se to da zmenit...
v nastavení ovladačů co jsou k BCD, je tam přepínač už nevim na jaké dvě volby, tak jedna z nich je správně a pak ty tlačítka fachaj dobře, u BCD2000 to bylo přpeínání mezi b-dj a něco