Behringer BCD 2000 - POMOC PROSIM

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DJ D@vid

Behringer BCD 2000 - POMOC PROSIM

Příspěvek od DJ D@vid »

Zdravim
Chtel bych rozdelat tento midi kontroler, vcera sem to uz zkousel, ale nejak se mne to nedarilo. Mel sem vysroubovane vsechny sroubky na spodni strane, krome tech dvou pruhlednych. A snazil se kontroler rozdelat, ale nic neslo od sebe.

Napr bocni plasty vubec, predni panel sem jeste po odsroubovani vstupu na sluchatka (matice) okolo vstupu oddelal, ale bohuzel sem zlomil tri plastove drzaky jak jsou kolem tech tri sloupku, ktere jsou zepredu. :sad2: Tento jediny dil se mne podarilo rozdelat. Chtel bych cely kontroler procistit. Takze potrebuju jej celkove rozdelat.

Tady na foru sem se docetl o promazani napr. jogu, ze se daji nejak jednoduse vydelat a promazat lozisko, ale k tomu sem se bohuzel uz nedostal, protoze sem nemel odvahu jit dal...

Poradi mne nekdo? Je nekde nejaky navod na netu, napr video o kterem vite nebo schema?

Vsem dekuju za rady

DJ D@vid

Re: Behringer BCD 2000 - POMOC PROSIM

Příspěvek od DJ D@vid »

Tak jak rozebrat jog sem nasel... Ale porad mne vrta hlavou jak to rozdelat cele :sad2:

eXilim

Příspěvek od eXilim »

DJ D@vid píše:Tak jak rozebrat jog sem nasel... Ale porad mne vrta hlavou jak to rozdelat cele :sad2:
What? It's a behringer :D (Reklama -> Nerozbitelný)

crewy

Příspěvek od crewy »

exilim myslel tuto :) http://www.youtube.com/watch?v=5C5XJ1al ... re=channel jinak tito můžou držet knoby,fadery prostě ty jejich hmatníky :)

DJ D@vid

Příspěvek od DJ D@vid »

crewy píše:exilim myslel tuto :) http://www.youtube.com/watch?v=5C5XJ1al ... re=channel jinak tito můžou držet knoby,fadery prostě ty jejich hmatníky :)
:D :D :D aha :D
Diky, ale uz sem to vyresil :wink: proste mne to nedalo, tak sem do toho vrtal a ejhle mam to cele vycistene, promazane a proste ''jako'' nove :D

Tak pokud budete chtit nekdo poradit, tak napiste a ja se pokusim nejak vysvetlit jako to rozebrat :D

Odpovědět