BCD3000 + VDJ , Traktor 3 LE

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
PETY92

BCD3000 + VDJ , Traktor 3 LE

Příspěvek od PETY92 »

Mam takový problém když zapnu Traktor 3 LE a hraju tak po chvilce se to vypne ale ne jako že by spadnul všechno jde ale zkladby se zastaví a na mačkaní tlačitka play nereagují ani odposlech nejde ani když pohnu jogem tak se ty zkladby ani nepohnou:( prosim vás čim to může být děla se mi to i u VDJ :(:( děkuji moc za odpověď

PETY92

Re: BCD3000 + VDJ , Traktor 3 LE

Příspěvek od PETY92 »

PETY92 píše:Mam takový problém když zapnu Traktor 3 LE a hraju mam tam zvukovku BCD 3000 ASIO tak po chvilce se to vypne ale ne jako že by spadnul všechno jde ale zkladby se zastaví a na mačkaní tlačitka play nereagují ani odposlech nejde ani když pohnu jogem tak se ty zkladby ani nepohnou:( prosim vás čim to může být děla se mi to i u VDJ :(:( děkuji moc za odpověď
no teď jsem zjistil no možná to bude znít divně taky to divný je ale při otevření nějaký složky se to proste takle sekne jako by ta zvukovka BCD 3000 ASIO reagovala na otevření nějaký složky :(:( prosím poraď te :(:( vůbec se mi to nelíbí :(

Azu

Příspěvek od Azu »

Některým lidem by raději měli zakázat nákup některých zařízení :-(
Bylo to tady napsáno už asi stokrát a i úplný blbec co zná z angličtina 6 slovíček to snad musí umět nastavit.

Nainstalovat ovladače, pak teprve připojit kontrolér, nainstalovat traktora, v nastavení zvilot ASIO zvukovku BCD3000, navolit tam master (1+2) a monitor (3+4) výstupy na BCD3000 a nakonec naloadovat MIDI nastavní v podobě tks soubor s nastavením BCD3000, který tam po instalaci je nahrán. Reproduktory připojit k BCD3000 a stejně tak sluchtká (zní to možná jako debilita, ale nevěřili by ste kolik desítk lidí to připojuje k počítači)

Pak je dobré nepoužívat antiviry a podobné programy které brzdí diskové operace.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

PETY92

Příspěvek od PETY92 »

ja to mam nastavený všechno dobře vše funguje jak má ale problem je že když otevřu ve windowsu nejakou složku tak to proste vypadne a přestane to hrat uplne ale jinak Traktror 3 LE funguje normalne jen nic nehraje :(

Skisos

Ecler evo 4 + traktor 3

Příspěvek od Skisos »

Ahoj všichni,
neporadil mi někdo jak nastavit midi v traktoru 3 na ecler evo 4? Základní nastavení je úplně rozhozený a nevím jak to nastavit. Je toho hromada v nastavení a věřím, že je i lepší varianta, než to zkoušet dokud to nebude všechno správně nastavený.
Díky všem, kdo mi jakkoliv pomůžou.

Odpovědět